Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου ανδρών-γυναικών θα διεξαχθεί το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. 

 

 

 

Η δεύτερη ημερίδα κλειστού στίβου θα γίνει την Κυριακή (13/2) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών και αθλητριών.

 

 

Ο Εμμανουήλ Καραλής (ΟΣΦΠ) επιβεβαίωσε την σταθερά ανοδική του πορεία με ένα νέο ατομικό ρεκόρ στο μίτινγκ επί κοντώ του Μόντο Ντουπλάντις στην Ουψάλα και μια επίδοση που του δίνει το εισιτήριο συμμετοχής στο Παγκόσμιο κλειστού στο Βελιγράδι.

 

 


Στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας εγκρίθηκε ομόφωνα η εισήγηση της Επιτροπής  Αναπτυξιακού – Σωματειακού Αθλητισμού, για το αγωνιστικό πλαίσιο του 2022.

 

 

 

Η εθνική ομάδα Ανδρών- Γυναικών Κ20 αναχωρεί την Παρασκευή (11/2) για το Βελιγράδι, προκειμένου να συμμετάσχει στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα της κατηγορίας, το Σάββατο (12/2).

 




Δημοφιλή

Η Θεσσαλονίκη και το Καυτανζόγλειο Στάδιο θα φιλοξενήσουν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών- Γυναικών. Στις Σέρρες το Κ20 και στο Βόλο το Κ18.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου