Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

Ο ΣΕΓΑΣ κατέθεσε σήμερα στους λογαριασμούς όλων των ΕΑΣ το αντίστοιχο ποσό για το προπονητικό έργο των τεχνικών του μηνός Φεβρουαρίου 2022.

 

 

 

Ο "χρυσός" ολυμπιονίκης του μήκους και κορυφαίος άλτης του 2021 βάσει επίδοσης, Μίλτος Τεντόγλου, ξεκινάει την Πέμπτη (3/2) τις εμφανίσεις του στη χειμερινή σεζόν στο μίτινγκ της Οστράβα, με απώτερο στόχο το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι.

 

 

Η Όλγα Φιάσκα αποτελεί μία από τις αθλήτριες της νέας γενιάς, που έχουν δείξει πως είναι σε θέση να διεκδικήσουν μελλοντικά καλές παρουσίες σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα.

 

 

 

Ημερίδα κλειστού στίβου θα γίνει το Σάββατο (5/2) στο κλειστό του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

 

 

 

Τη δυνατότητα σίτισης στις Πανεπιστημιακές Λέσχες του ΑΠΘ θα έχουν 24 επίλεκτοι αθλητές και αθλήτριες, που ζουν και γυμνάζονται στη Θεσσαλονίκη.

 

 

 

Συνάντηση με τους Ομοσπονδιακούς και  σωματειακούς προπονητές, που δραστηριοποιούνται στην Θεσσαλονίκη και στην ευρύτερη περιοχή θα έχει την Τετάρτη ο Χρήστος Μελέτογλου.

 

 

Τα κριτήρια και οι προϋποθέσεις για τις διοργανώσεις του 2022 στις κατηγορίες Κ20 και Κ18 επικυρώθηκαν ομόφωνα από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, στη συνεδρίαση της Δευτέρας (31/1).

 

 


Η "πρόσκληση" σε Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας ήταν ένα από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, για το οποίο όμως δεν πάρθηκε απόφαση, αφού η πρόταση την οποία κατέθεσε η πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Σοφία Σακοράφα δεν έγινε δεκτή από την πλειοψηφία των μελών του συμβουλίου κι έτσι το θέμα θα συζητηθεί εκ νέου σε επόμενη συνεδρίαση.

 

 


Ημερίδα κλειστού στίβου έγινε στο κλειστό προπονητήριο του ΔΑΚ Καλλιπάτειρα στην Ρόδο, από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου με την επωνυμία «Χειμώνας 2022».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου