Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

 

Απόλυτα ικανοποιητική ήταν η επανεμφάνιση της Έλλης Δεληγιάννη, που απουσίαζε από τους αγώνες του προηγούμενου διαστήματος.

 

 

 

 

Η Βασιλεία Σπύρου επέστρεψε στην αγωνιστική δράση και το έκανε με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο.

 

 

Ο Κώστας Δουβαλίδης (ΓΣ Ελευθέριο Βενιζέλος) χρειάστηκε να ξεπεράσει φέτος μια σειρά από προβλήματα για να μπορέσει να βρίσκεται σήμερα στο σημείο να προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι.

 

 


Η Μαρία Μαγκούλια (Ένωση Καζώνης- Κάλυμνος 2000) κατάφερε να πετύχει σήμερα την επίδοση που κυνήγαγε εδώ και καιρό και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για καλύτερες παρουσίες στο εγγύς μέλλον.

 

 

Φετινό ρεκόρ για την Σπανουδάκη με 7.28 στον προκριματικό και ατομικό για την Αναστασίου στον τελικό των 60μ. με 7.48

Την καλή αγωνιστική της κατάσταση επιβεβαίωσε η Ραφαέλα Σπανουδάκη (ΓΣ Ηλιούπολης) στη διάρκεια της ημερίδας στο ΣΕΦ, παρά το γεγονός ότι ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στην έκφυση του δικεφάλου.

 

 

Με μεγάλη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών ξεκίνησε νωρίς το πρωί στο ΣΕΦ, η δεύτερη ημερίδα κλειστού στίβου, που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ.

 

 

 

Στη Γαλλία ταξίδεψε σήμερα ο Ανδρέας Πανταζής (ΑΟ Μεγάρων) προκειμένου να κάνει τους δύο επόμενους διαδοχικούς του αγώνες.

 

 

Μια ακόμη καλή εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Αριάδνη Αδαμοπούλου.

 

 

Την ευκαιρία να ...βρεθεί κοντά στα μέλη της ομάδας μας και να τα συγχαρεί για την παρουσία τους στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 στο Βελιγράδι, είχε η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

 

 

 

Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου Κ20 έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για την ελληνική ομάδα και τον Νίκο Σταματονικόλο να κατακτά το χρυσό μετάλλιο στο μήκος συντρίβοντας το ατομικό του ρεκόρ.

 

 

 

Ο Μίλτος Τεντόγλου "προσγειώθηκε" σήμερα στα 8,22 μ. στο μίτινγκ της Μετς στον μόλις δεύτερο αγώνα του στη σεζόν κι έδειξε πως είναι θέμα χρόνου να βρεθεί και πάλι στην κορυφή του κόσμου, αφού από σήμερα υπολείπεται μόλις τέσσερα εκατοστά από την κορυφαία επίδοση του 2022 στον κλειστό στίβο.

 

 

 

Η ανοδική πορεία της Μαρίας Κάσσου αποτυπώνεται περίτρανα στις εμφανίσεις της τους τελευταίους μήνες.

 

 

Κάθε κούρσα και ρεκόρ για την φοβερή Πολυνίκη Εμμανουηλίδου που ήταν ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της εθνικής μας ομάδας στο σημερινό Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 στο Βελιγράδι.

 

 

 

Την σταθερά ανοδική του πορεία επιβεβαίωσε ο Χρήστος Ρούμτσιος στη διάρκεια του  Βαλκανικού Πρωταθλήματος Κ20 στο Βελιγράδι.

 

 

Ο Πέτρος Παπαιωάννου έδειξε από την περσινή σεζόν πως διαθέτει το ταλέντο να ξεχωρίσει στους αγώνες των μεσαίων αποστάσεων, κάτι που ήδη επιβεβαιώνει με τις φετινές του εμφανίσεις.

 

 

 

e

Με την Σωτηρία Ράπτη να πραγματοποιεί εξαιρετική παρουσία στο τριπλούν ξεκίνησε το πρόγραμμα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Κ20 στο Βελιγράδι.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου