Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

 

Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. αφού έλαβε υπ’ όψη του την επιδημιολογική κατάσταση της χώρας, τις συστάσεις της υγειονομικής επιτροπής της Γ.Γ.Α. και την ανάγκη να εξαντληθούν τα περιθώρια προκειμένου να διεξαχθούν, τόσο οι αγώνες σε ανώμαλο έδαφος, περιφερειακοί και Πανελλήνιο πρωτάθλημα , όσο και τα Πανελλήνια πρωταθλήματα βάδην 35χλμ και 20χλμ, αποφάσισε την μετάθεση των ημερομηνιών διεξαγωγής τους σύμφωνα με τα παρακάτω:

 

 

Το Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ στη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε να αποδεχθεί πρόταση μεγάλου αριθμού από τους κορυφαίους πρωταθλητές και πρωταθλήτριες, για τον ορισμό της πρωταθλήτριας Μαρίας Μπελιμπασάκη ως Μέλος του Δ.Σ. με δικαίωμα ψήφου, όπως προβλέπεται από την Αθλητική Νομοθεσία. Υπενθυμίζεται ότι ο Νόμος προβλέπει ότι ο εκπρόσωπος των αθλητών ορίζεται από τον Σύλλογο των Αθλητών όταν υπάρχει τέτοιος.

 


Ανέβασα στην ιστορία μου χθες τη φωτογραφία του μεγάλου αυτού αθλητή και πεντακόσια άτομα την επιδοκιμασαν. Έχω μια ιστορία ντοκουμέντο. Είμασταν στη Ζυρίχη για το μεγάλο μήτινγκ της χρονιάς. Εγώ ως μάνατζερ του ΣΕΓΑΣ. Το απόγευμα πριν το μήτινγκ είχαμε πάει όλοι σε ένα στάδιο μικρό για προπόνηση. Εγώ είχα πάει σαν θεατής και ήμουν με τον Μιχάλη Κούση. Είχα την κάρτα διαπίστευσης και ήταν και VIP. Μετά την προπόνηση παίρναμε το λεωφορείο να γυρίσουμε στο ξενοδοχείο. Μπήκα μέσα και γρήγορα το λεωφορείο γέμισε και δεν είχε άλλο χώρο. Από το παράθυρο είδα τον Κούση που έφθασε καθυστερημένα και τον Μοουζες. Του έκανα νόημα να πάρει το επόμενο. Η απόσταση μέχρι το ξενοδοχείο ήταν ακριβώς δέκα χιλιόμετρα. Φθάνοντας στο ξενοδοχείο καθησα στο σαλόνι και πήρα κάτι και περίμενα. Μετά από λίγο βλέπω να μπαίνουν μέσα ο Κούσης με τον Μοουζες. Τι έγινε ρε Μιχάλη πως ήρθατε. Πήρατε ταξί; ποιο ταξί, τρέχοντας ήρθαμε. Μου είπε ο Μόουζες θες να το πάμε τρέχοντας και να μην περιμένουμε το επόμενο λεωφορείο; συμφώνησαν και ξεκίνησαν 10 χιλιόμετρα ασφαλταδα και σε ρυθμό γρήγορο που ο Κούσης ακολουθούσε και ο Μοουζες πήγαινε μπροστά σαν λαγός. Για τον Κούση το 10αρι δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Την άλλη μέρα ο Μόουζες έκανε παγκόσμιο ρεκόρ στην κούρσα των 400 μ. με εμπόδια.

Edwin Moses (US) clears a hurdle in his

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου