Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018




Ο Έλιουντ Κιπτσόγκε και η Κατρίν Ιμπαργκουέν αναδείχθηκαν κορυφαίοι στο Γκαλά της IAAF, το οποίο έγινε σήμερα στο Μονακό. 


 

 

 


Τα όρια συμμετοχής στο κορυφαίο γεγονός του 2019, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοιχτού της Ντόχα, ανακοίνωσε σήμερα η IAAF.

 

 

 


Μια νέα σειρά αγώνων μπαίνει φέτος στο αγωνιστικό καλεντάρι και αποσκοπεί στην ενίσχυση των αθλητών και αθλητριών των μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων, αλλά και στην προσέλκυση νέων αθλητών στα σωματεία.

 

 

 


Η αυλαία του 36ου Μαραθωνίου της Αθήνας μπορεί να έπεσε την Κυριακή 11/11 με απόλυτη επιτυχία ωστόσο η γιορτή δεν σταματά. Γι' αυτό και την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου - Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού

 

 

 

 
Ο ΣΕΓΑΣ προκηρύσσει διαγωνισμό για την προμήθεια μεταλλίων των αγώνων που θα διοργανώσει κατά το έτος 2019 και συγκεκριμένα για τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας και  τους αγώνες RUN GREECE.

 

 

 


Για τη Ν. Αφρική και το προπονητικό κέντρου του Πότσεφστρουμ αναχωρεί την Κυριακή (9/12) ο Ανδρέας Δημητράκης, προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της πρoετοιμασίας του. 

 

 

 


Η Βούλα Παπαχρήστου επέλεξε να ξεκινήσει - τους εκτός συνόρων - αγώνες της στο μίτινγκ της Καρλρούης (2/2). Η πρωταθλήτρια Ευρώπης του τριπλούν θα είναι παρούσα σε ένα από τα καλύτερα μίτινγκ της σεζόν, το οποίο είναι ενταγμένο στο indoor tour της IAAF.


 

 

 


Η ανοδική πορεία του ελληνικού στίβου συνεχίζεται με συνέπεια τα τελευταία χρόνια. 

 

 

 



Ο ΣΕΓΑΣ δημοσιεύει σήμερα τις απόψεις του για ορισμένες διατάξεις του Αθλητικού Νομοσχεδίου, που δόθηκε στη δημοσιότητα τις προηγούμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου