Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

by

Article Preview


Ο ΣΕΓΑΣ την Παρασκευή 30/11 σε -> ανακοίνωση "δημοσιεύει σήμερα τις απόψεις του για ορισμένες διατάξεις του Αθλητικού Νομοσχεδίου, που δόθηκε στη δημοσιότητα τις προηγούμενες ημέρες.

Οι προσπάθειες για συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, δεν βρήκαν ανταπόκριση, γεγονός που μας οδηγεί στην απόφαση δημοσιοποίησης των θέσεων μας.
Ένα πρόσθετος λόγος της δημοσίευσης, είναι το γεγονός ότι ακόμη και σ΄ αυτή την εσπευσμένη χρονικά διαβούλευση, δεν δημοσιοποιούνται τα σχόλια, πράγμα απαράδεκτο."

Από την αρχαιότερη Ελληνική Ομοσπονδία, για τις επικείμενες διατάξεις (δείτε->εδώ) τονίζονται μεταξύ άλλων τα ακόλουθα:

- Για ιδιωτικές Σχολή εκμάθησης Αθλήματος

Δεν είναι δυνατόν να νομιμοποιηθούν Ιδιωτικές επιχειρήσεις, ώστε να λειτουργούν σχολές ...
by

Article Preview


Η συνάντηση των ομοσπονδιακών τεχνικών με την ηγεσία της διοίκησης και τους επιτελικούς τεχνικούς έγινε την Πέμπτη 29/11 στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ.

Ο πρόεδρος κος Παναγόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων:

"Τα τελευταία χρόνια το άθλημα μας παγκοσμίως κατευθύνεται σε λειτουργία με βάση τα χρήματα και όχι το όραμα, κατευθύνεται με βάση τις ανάγκες των μάνατζερ και όχι των αθλητών.

Ο ελληνικός στίβος αναπτύσσεται σε όλα τα επίπεδα, στην έκδοση δελτίων, στις συμμετοχές στους αγώνες, στις διακρίσεις σε μεγάλες διοργανώσεις, σε ένα γενικότερο περιβάλλον που ακολουθεί αντίθετη πορεία. Έχουμε σοβαρά θέματα με τις Υποδομές. Το Πανθεσσαλικό εξοπλίστηκε με δική μας προσπάθεια, ωστόσο είναι ένα ...

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου