Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018



 
Το 2018 ήταν δίχως αμφιβολία μία από τις πιο αποδοτικές χρονιές για τον ελληνικό στίβο, αφού στη διάρκεια του οι αθλητές και αθλήτριες όλων των κατηγοριών κατάφεραν να πραγματοποιήσουν εξαιρετικές εμφανίσεις.


 

 


Δυνατά ονόματα του ελληνικού στίβου επέλεξαν να κάνουν αλλαγή στην αθλητική τους καριέρα και να συνεχίσουν την επόμενη σεζόν με άλλο χρώμα φανέλας.

 

 


Με τη συμμετοχή 31 αθλητών και αθλητριών των προεθνικών ομάδων και της κατηγορίας στήριξης και 19 σωματειακών και ομοσπονδιακών τεχνικών θα γίνει (3-5/1) το πρώτο καμπ της χρονιάς.

 

 

 


Ερώτημα - διευκρίνηση στην Ευρωπαϊκή ομοσπονδία, απέστειλε ο ΣΕΓΑΣ, μετά την διαφορά που εντοπίστηκε μεταξύ της τελευταίας εγκυκλίου για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 και τα αναρτημένα όρια στο site της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, για τη συγκεκριμένη διοργάνωση.

 

 

 


Ανανεώθηκε το αγωνιστικό πρόγραμμα του 2019, αφού σε αυτό εκτός από τις πόλεις διεξαγωγής των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων, προστέθηκαν και οι περιφερειακοί αγώνες όλης της χώρας. 

 

 


Τις πόλεις που θα διοργανώσουν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα του 2019 ανακοίνωσε σήμερα η ομοσπονδία.

 

 


Στο Μπακού θα γίνει το Φεστιβάλ Ολυμπιακής Νεότητας, από τις 20 έως τις 28 Ιουλίου. Οι αγώνες αποτελούν ιδανική ευκαιρία για νεαρούς αθλητές και αθλήτριες να πάρουν μία πρώτη εικόνα των αγώνων, που θα κληθούν να συμμετάσχουν στο μέλλον.

 

 

 


Το Πρωτάθλημα 50χμ. βάδην είναι η πρώτη Πανελλήνια εγχώρια διοργάνωση του 2019. Οι αγώνες θα γίνουν στις 20 Ιανουαρίου, στο Σχινιά με τη συμμετοχή των κορυφαίων Ανδρών και Γυναικών στο αγώνισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου