Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022

Έτοιμοι να βρεθούν στην εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας το πρωί της 20ης Μαρτίου 2022 είναι οι 15.000 δρομείς, που δήλωσαν συμμετοχή στις διαδρομές τόσο του Ημιμαραθωνίου όσο και των 5 χλμ.

 

 

Η εθνική μας Ομάδα θα ταξιδέψει στο Βελιγράδι τη Δευτέρα (14/3), προκειμένου να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού, που θα γίνει 18-20 Μαρτίου στη Stark Arena.

 

 

Ο Νίκος Ανδρικόπουλος είναι το έβδομο μέλος της ελληνικής ομάδας, που θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου (18-20/3).

 

 

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου είναι και επίσημα από σήμερα μέλος της ομάδας που θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού του Βελιγραδίου.

 

 

Ο Chief Marketing Officer ΟΠΑΠ, Γιάννης Ρόκκας, παρέλαβε από την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, τον αριθμό συμμετοχής για τον Μαραθώνιο Αθήνας και δεν θα μπορούσε να μην είναι το Νο1

Ο ΟΠΑΠ και ο ΣΕΓΑΣ θα συνεχίσουν μαζί και για τα επόμενα δύο χρόνια, επεκτείνοντας και παράλληλα διευρύνοντας την πολύχρονη συνεργασία τους.

 

 

Σε μια όμορφη εκδήλωση στο ξενοδοχείο Grand Hyatt ο ΣΕΓΑΣ και ο ΟΠΑΠ προχώρησαν στην ανακοίνωση της επέκτασης της συνεργασίας τους για τα επόμενα δύο χρόνια.

 

 

Ο ΟΠΑΠ, ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του ελληνικού αθλητισμού διαχρονικά, και ο ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσαν την επέκταση της χορηγικής συνεργασίας τους για ακόμη δύο χρόνια.

 

 


Τα μέλη των ομάδων σκυταλοδρομίας Ανδρών και Γυναικών βρίσκονται από σήμερα στην Αθήνα, προκειμένου να συμμετάσχουν στο πρώτο καμπ της χρονιάς.

 

 


Ο ΣΕΓΑΣ έλαβε σήμερα δύο προσκλήσεις από την Παγκόσμια Ομοσπονδία, για συμμετοχή αθλητριών στη διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κλειστού (18-20/3).

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου