Κυριακή 13 Μαρτίου 2022

Οι καιρικές συνθήκες δυσκόλεψαν τους Έλληνες αθλητές που αγωνίστηκαν το Σάββατο στην πρώτη ημέρα του Ευρωπαϊκού κυπέλλου ρίψεων στη Λεϊρία.

Λεϊρία: Μέτρια ελληνική εμφάνιση, αλλά με δύσκολες καιρικές συνθήκες

 

 

Ο Δημήτρης Τσίτσος αγωνίστηκε σήμερα στον ακοντισμό Ανδρών Κ23 στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ρίψεων στη Λεϊρία, της Πορτογαλίας.

 

 

 

Ο Κώστας Φιλιππίδης με το χρυσό μετάλλιο στη διοργάνωση του Σόποτ το 2014 

Το 1987 στην Ινδιανάπολη των ΗΠΑ φιλοξενήθηκε το πρώτο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου με τη συμμετοχή 69 χωρών και συνολικά 319 αθλητών και αθλητριών, δύο χρόνια από την δοκιμαστική διοργάνωση του Παρισιού.

 

 

Ο Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης ολοκλήρωσε την παρουσία στον τελικό του NCAA στο Μπέρμιγχαμ της Αλαμπάμα με ένα νέο ατομικό ρεκόρ στο έπταθλο.

 

 

 

Η βροχή στάθηκε εμπόδιο στις προσπάθειες των αθλητών της σφυροβολίας στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ρίψεων στη Λεϊρία.

 

 

Η Αναστασία Ντραγκομίροβα ήταν το πρώτο μέλος της ελληνικής ομάδας που αγωνίστηκε στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ρίψεων, το οποίο ξεκίνησε σήμερα στη Λεϊρία της Πορτογαλίας.

 

 

Είναι από τις αθλήτριες που ζει κάθε διοργάνωση, που απολαμβάνει κάθε συμμετοχή σαν να είναι η τελευταία και έχει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται μία μεγάλη αθλήτρια για να φτάσει ψηλά.

 

 

Ο τελικός του NCAA, η σημαντικότερη διοργάνωση για τους αθλητές των Κολεγίων, είναι σε εξέλιξη από την Παρασκευή (11/3)στο Μπέρμιγχαμ της Αλαμπάμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου