Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022

Τα μέλη των ομάδων σκυταλοδρομίας Ανδρών και Γυναικών βρίσκονται από σήμερα στην Αθήνα, προκειμένου να συμμετάσχουν στο πρώτο καμπ της χρονιάς.

 

 

Ο ΣΕΓΑΣ έλαβε σήμερα δύο προσκλήσεις από την Παγκόσμια Ομοσπονδία, για συμμετοχή αθλητριών στη διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κλειστού (18-20/3).

 

 

Θετικά φαίνεται πως είναι τα νέα για τον Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος είχε μια ενόχληση στο δικέφαλο στο μίτινγκ του Βελιγραδίου.

 

 Μαρσέλ Τζέικομπς θα πάρει μέρος σε αγώνες στον κλειστό. Θα κάνει ντεμπούτο στις 4 Φεβρουαρίου στο Βερολίνο.
Ο Φέρντιναντ Ομανιάλα έτρεξε πέρσι τα 100μ. σε 9.77. Ο Κενυάτης είναι έτοιμος φέτος να τρέξει πιο γρήγορα. Πιστεύει ότι μπορεί να κάνει 9.3!

Ο Φέρντιναντ Ομανιάλα… προκαλεί! Μπορεί να τρέξει 9.4 ή και 9.3 τα 100μ.!

 Φέρντιναντ Ομανιάλα έχει ως πρώτο στόχο τη φετινή σεζόν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι.
Dutkiewicz

Η Πάμελα Ντούτκιεβιτς ξεκινάει την προπονητική της καριέρα

H Πάμελα Ντούτκιεβιτς το 2021 αποχώρησε από την ενεργό δράση. Όμως δεν θα έφευγε από τον στίβο. Αποφάσισε να ασχοληθεί με

 

 

Η ATHENS HALF MARATHON expo θα πραγματοποιηθεί από τις 17 έως και τις 19 Μαρτίου 2022 και θα φιλοξενηθεί σε ένα νέο χώρο όπου θα χτυπά η «καρδιά» της διοργάνωσης στην Τεχνόπολη του  Δήμου Αθηναίων,

 

 

Aπεβίωσε σήμερα, πλήρης ημερών (93 ετών), ο Δημήτρης Δημητρίου, αθλητικός παράγοντας του Γ.Σ.Ηρακλή, επί σειρά ετών μέλος του Δ.Σ.ΣΕΓΑΣ, Σ.Ε.Κ.Σ.Θ. και αιώνιος λάτρης του κλασικού αθλητισμού.

 

 

 

Η εθνική μας Ομάδα αναχωρεί την Παρασκευή (11/3) για τη Λεϊρία της Πορτογαλίας, προκειμένου να συμμετάσχει στο Χειμερινό Ευρωπαϊκό Κύπελλο ρίψεων, το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Μαρτίου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου