Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

Ο Γιάννης Κοντονάσιος ήταν ο εισηγητής του σεμιναρίου που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ στο Ηράκλειο της Κρήτης, παραμονή του Χειμερινού Κυπέλλου Ρίψεων.

 

 

 

 

Getty Images for World Athletics

Μία ακόμη σπουδαία ημέρα έζησε σήμερα το ελληνικό βάδην χάρη στις εμφανίσεις των Ελληνίδων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ομάδων στο Μουσκάτ του Ομάν.

 

 

 

 

Στο Ηράκλειο της Κρήτης χτυπά η καρδιά του ελληνικού στίβου, αφού εκεί θα γίνει το Σάββατο το Χειμερινό Κύπελλο ρίψεων. Η πρώτη διοργάνωση ανοιχτού, μία μόλις εβδομάδα από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ρίψεων, στο οποίο η χώρα μας θα έχει συμμετοχή με μεγάλη Ομάδα.

 

 

 

Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών θα γίνει το Σάββατο (5/3) στην Κωνσταντινούπολη με τη συμμετοχή κορυφαίων Ελλήνων αθλητών και αθλητριών.

 

 

 

Επειδή γίναμε αποδέκτες ερωτημάτων από Συλλόγους σχετικά με δημοσίευμα που αφορούσε αντικανονική συμμετοχή αθλητών στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα που διεξήχθησαν πρόσφατα (Ανωμάλου & Κλειστού) και προς αποφυγή παραπληροφόρησης, θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους τους ενδιαφερόμενους ότι σε καμία περίπτωση δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

 

 

Με πολύ καλό τρόπο ξεκίνησε για την ελληνική μας ομάδα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ομάδων βάδην στο Μουσκάτ του Ομάν.

 

 

Δυνατή ομάδα αποτελούμενη από πέντε ικανές αθλήτριες θα κατεβάσει η χώρα μας στα 20χλμ. Βάδην στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ομάδων βάδην στο Μουσκάτ του Ομάν.

 

 

Η εθνική Ομάδα Ανδρών- Γυναικών αναχωρεί σήμερα για την Κωνσταντινούπολη προκειμένου να συμμετάσχει στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού, που θα γίνει το Σάββατο.

 

 

Ο Νίκος Ανδρικόπουλος (Αμεινίας Μεσογείων) συμμετείχε σήμερα στο indoor Tour της Μαδρίτης και κατέλαβε την τέταρτη θέση στο τριπλούν με 16,36 μέτρα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου