Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016


Τα ονόματα των αθλητών που εντάσσονται στις τρεις κατηγορίες του σχεδιασμού για το 2017 επικύρωσε το διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας, στη σημερινή του συνεδρίαση.
Συνολικά 34 αθλητές και αθλήτριες εντάχθηκαν στις κατηγορίες με βάση τις διακρίσεις τους τη χρονιά που πέρασε. Οι σπουδαίες εμφανίσεις των αθλητών μας το 2016 και οι επιτυχίες που σημείωσαν στις κορυφαίες διοργανώσεις μεγάλωσαν μετά από πολλά χρόνια την πρώτη κατηγορία, αλλά και τον συνολικό αριθμό των αθλητών (27 το 2016).
Στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας θα ανακοινωθούν τα ονόματα των αθλητών που θα ενταχθούν στην κατηγορία στήριξης, αλλά και στις προεθνικές ομάδες.
Το σημερινό διοικητικό συμβούλιο επικύρωσε και τα ονόματα των ομοσπονδιακών τεχνικών, που θα συνεργαστούν με την ομοσπονδία τη χρονιά που έρχεται.

 

 

 



Μια μεγάλη γιορτή. Μια διπλή επέτειος. Ρεκόρ συμμετοχών που θα αγγίξει τους 50.000 δρομείς.
Η Αθήνα στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητικού ενδιαφέροντος. Πόσους ακόμα λόγους χρειάζεται κάποιος για να είναι παρών στο Καλλιμάρμαρο στις 13 Νοεμβρίου, ώστε να χειροκροτήσει τους νικητές του 34ου Μαραθωνίου της Αθήνας, του Αυθεντικού;

 

 

 


Με την εκτέλεση του προγράμματος Kids Athletics επέλεξαν πολλά δημοτικά σχολεία, αλλά και περιφέρειες της χώρας να γιορτάσουν την Πανελλήνια Ημέρα σχολικού αθλητισμού.

Το πρόγραμμα της IAAF το οποίο τρέχει την τελευταία εξαετία ο ΣΕΓΑΣ έχει ...εισβάλει στην καθημερινότητα των παιδιών δημοτικών σχολείων, αλλά και των νεαρών αθλητών στα σωματεία.

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου