Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Επιστροφή για Πέρρα στην Καλλονή


Oι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες, μια διοργάνωση που πρωτοέγινε το 1927 και αναβίωσε το 1986, έγιναν για 28η φορά από τότε, στις 1-2 Οκτωβρίου στην Καλλονή Λέσβου στο Δημοτικό Στάδιο "Κώστας Κεντέρης", όπου ήταν να γίνουν και πέρυσι όμως είχαν ματαιωθεί.

Πριν την έναρξη των αγώνων έγινε η βράβευση αθλητών που ανήκουν σε σωματεία του νησιού και διακρίθηκαν τη χρονιά αυτή, μεταξύ τους και εκείνων που αγωνίστηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο: η Σοφία Υφαντίδου, ο Χριστόφορος Μερούσης, ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ, η Ουρανία Ρεμπούλη - καθώς και ο Μιχάλης Σεϊτης στους Παραολυμπιακούς.

Νικητής σύλλογος ήταν η Αθλοκίνηση Μυτιλήνης.
Ξεχώρισε η συμμετοχή της Αθανασίας Πέρρα που ύστερα από τη γέννηση του παιδιού της επανήλθε αγωνιστικά, κερζίδοντας στο μήκος -με 5,61μ. και την Κουτσουμπού 2η- καθώς και στα 100μ. και τα 4χ100μ με τον Πανναξιακό.
Ο Ανδρέας Δημητράκης κέρδισε τόσο στα 800μ. όσο και στα 3000μ. -με 8.45.78 όπου 2ος ήταν ο Γιώργος Μίνο με 8.49.51 και ακολούθησαν Συμιριώτης, Παπούλιας.
Στη σφαιροβολία κορασίδων αλλά και τη δισκοβολία γυναικών κέρδισε η Μαρία Μαγκουλια.
Πρώτος σε μήκος, ύψος αλλά και με την 4χ100μ. της Αναγέννησης Σάμου ήταν ο Μανώλης Κνήτης.
Ξεχώρισαν ακόμα στις συμμετοχές η Καρσα στον ακοντισμό, ο Ακτύπης στη σφαιροβολία, ενώ ο επικοντιστής Χαντζίου αγωνίστηκε στα σπριντ.

-> Αποτελέσματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου