Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016


Στο Ολυμπιακό Στάδιο βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος και ο νέος εθνικός προπονητής Γιάννης Κουτσιώρας, προκειμένου να συναντηθούν με ομοσπονδιακούς τεχνικούς.

 

 

 


Στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού του Αυθεντικού Μαραθωνίου συμμετέχουν για το 2016 περίπου 3.000 εθελοντές, οι οποίοι θα προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους για την εξυπηρέτηση των χιλιάδων δρομέων και θεατών που θα κατακλύσουν το Παναθηναϊκό Στάδιο, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016.
 



 


Στην Πορτογαλία βρίσκεται ελληνική αντιπροσωπεία προκειμένου να συμμετάσχει στο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για τη συγκρότηση του αγωνιστικού προγράμματος 2017. 

 

 

 


Το σύστημα πριμοδότησης επιβραβεύει και φέτος αθλητές και προπονητές με διακρίσεις στο εξωτερικό. Η ομοσπονδία όπως κάνει τα τελευταία χρόνια, μοιράζει από 50.000 ευρώ στην καθεμία από τις κατηγορίες (αθλητές και δύο κατηγορίες προπονητών), δίνοντας ένα επιπλέον κίνητρο σε όσους δουλεύουν και αποδίδουν.

 

 

 


Τα ονόματα των αθλητών και αθλητριών που εντάσσονται στην ομάδα στήριξης και στις προεθνικές ομάδες Νέων Α/Γ, Εφήβων- Νεανίδων και Παίδων – Κορασίδες επικύρωσε το διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας στη σημερινή του συνεδρίαση.

 

 

 


Την απόλυτη ικανοποίηση του, που θα έρθει στην Αθήνα για τον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο, εξέφρασε ο Ολυμπιονίκης Χαϊλέ Γκεμπρεσελασιέ.

 

 

 


Στα γραφεία της ομοσπονδίας βρέθηκε σήμερα ο  Περιφερειακός σύμβουλος εντεταλμένος για θέματα Αθλητισμού Σπύρος Πάντζας και συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Κώστα Παναγόπουλο και τον ειδικό γραμματέα  της ομοσπονδίας Θανάση Ράπτη.

 

 

 

Σελίδα στην αθλητική του καριέρα γυρίζει ο Μίλτος Τεντόγλου, που από σήμερα ξεκινάει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου