Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Αρχηγοί Γκούσιν και Πουρσανίδης

Η νέα σεζόν στο NCAA έχει ξεκινήσει με το πανεπιστήμιο Τζόρτζια να είναι και φέτος από τα φαβορί. Ο επικεφαλής προπονητής, Πέτρος Κυπριανoύ, επέλεξε τους έξι αρχηγούς της ομάδας μεταξύ των οποίων είναι η Γκούσιν και ο Πουρσανίδης.
Η Τατιάνα Γκούσιν έχοντας αφήσει πίσω τη δύσκολη χρονιά λόγω τραυματισμών του 2016, ετοιμάζεται να καλύψει το χαμένο έδαφος το 2017 θέτοντας υψηλούς στόχους τόσο στο NCAA όσο και με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας. Ως τελειόφοιτη επελέγει από τον Πέτρο Κυπριανού, που έχει πλέον το γενικό πρόσταγμα στην ομάδα του στίβου, να είναι μαζί με την Σέλμπι Ας και την Κετούρα Όρτζι (4η στο παγκόσμιο κλειστού και στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο τριπλού) να είναι οι τρεις αρχηγοί της γυναικείας ομάδας.
Η αντίστοιχη τριάδα των ανδρών, αποτελείται από τον Κύπριο σφυροβόλο Αλέξη Πουρσανίδη και τους Ντίβον και Κένταλ Γουίλιαμς.
Να σημειωθεί ότι η γυναικεία ομάδα των Μπούλντογκς της Τζόρτζια ήταν φέτος τρίτη τόσο στο πρωτάθλημα NCAA του κλειστού όσο και τους ανοιχτού και θεωρείται μία από τις πιο δυνατές ομάδες των ΗΠΑ.

sportsfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου