Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Ο Κέβιν Χαρτ με την Αλεξία Παππά

Αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ, ο Κέβιν Χαρτ είναι ένας από τους δημοφιλέστερους και πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς. Είναι όμως και πολύ δραστήριος στο δρομικό κίνημα και για το λόγο αυτό επελέγει ως το ανδρικό εξώφυλλο του μεγαλύτερου περιοδικού για τρέξιμο. Το γυναικείο, είναι η Αλεξία Παππά.

Ο ύψους μόλις 1.63μ. Xαρτ, έχοντας πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες τα τελευταία χρόνια, είδε τις μετοχές του να εκτοξεύονται στα ύψη, όσον αφορά στη σόου μπιζ. Στον αθλητισμό, φρόντισε ο Γιουσέιν Μπολτ να τον αναδείξει σε σούπερ σταρ.
Ο Χαρτ τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με τη Nike προκειμένου να παρακινήσει όλο και περισσότερους παχύσαρκους Αμερικανούς να βγουν στους δρόμους και να αρχίσουν να τρέχουν. Ο ίδιος έχει πάρει το ρόλο του πολύ σοβαρά και έχει εξελιχθεί και ο ίδιος σε φανατικό δρομέα και όχι μόνο. Εχει βάλει την άσκηση στην καθημερινότητα του και παρά το γεγονός ότι βρίσκεται διαρκώς σε γυρίσματα, φροντίζει να αθλείται. Για το λόγο αυτό, ο Γιουσέιν Μπολτ είπε ότι τον θαυμάζει για την αποφασιστικότητα που δείχνει και το πείσμα στις προπονήσεις του. Αυτό εκτόξευσε τις αθλητικές μετοχές του Χαρτ στα ύψη και οι υπεύθυνοι του μεγαλύτερου δρομικού περιοδικού στον πλανήτη, του ζήτησαν να ποζάρει για τα τρία επετειακά τους εξώφυλλα για τα 50 χρόνια της κυκλοφορίας του περιοδικού.
Με το ίδιο σκεπτικό έγινε και η επιλογή της Αλεξίας Παππά που μπορεί να μην είναι η καλύτερη δρομέας των ΗΠΑ, είναι όμως μακράν η πιο δημοφιλής. Έτσι η Ελληνοαμερικανίδα δρομέας της Εθνικής, πόζαρε για τα τρία γυναικεία εξώφυλλα.
Πηγή: sportsfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου