Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018


Ημερίδα κλειστού στίβου έγινε το Σάββατο (20/1) στο κλειστό γυμναστήριο της Ιεράπετρας στην Κρήτη.



 


Η Κωνσταντίνα Ρωμαίου αγωνίστηκε το Σάββατο σε πανεπιστημιακούς αγώνες στην Αϊόβα , όπου "προσγειώθηκε" στα 12,77 μ. στο τριπλούν και κατέλαβε την τέταρτη θέση.




 


Σε θέση να κυνηγήσει το ατομικό του ρεκόρ έδειξε πως είναι ο Εμμανουήλ Καραλής. Ο πρωταθλητής του επί κοντώ ξεπέρασε σήμερα τα 5,65 μ. στο μίτινγκ του Γιάμπλονετς και έδειξε πως είναι στο σωστό δρόμο ενόψει της συνέχειας.



 


Ο Παναγιώτης Τριβυζάς πέτυχε τον πρώτο του στόχο και αυτός δεν ήταν άλλος, από το να ξεκινήσει τη χρονιά με νέο ατομικό ρεκόρ.



 


Σε εξαιρετική κατάσταση έδειξαν πως είναι σήμερα οι αθλητές μας, αφού μετά τον Γιάννη Γρανιτσιώτη στα 60 μ. στην ημερίδα του Αγίου Κοσμά και τον Οδυσσέα Μουζενίδη στη σφαιροβολία, στην ημερίδα της Θεσσαλονίκης, άλλο ένα πανελλήνιο ρεκόρ σημειώθηκε, αυτή τη φορά από την Σπυριδούλα Καρύδη.



 
 
Συνέχεια στην εξαιρετική περσινή σεζόν θέλησε να δώσει με το...καλήμερα ο Οδυσσέας Μουζενίδης, που πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ Κ20 στη σφαιροβολία.



 


Ο Γιάννης Γρανιτστιώτης κατάφερε το καλοκαίρι να δείξει το ταλέντο και την ικανότητα τους στους δρόμους ταχύτητας σημειώνοντας σπουδαίες επιδόσεις.


 


Ο Κώστας Ζήκος κυριάρχησε στο πρωινό πρόγραμμα της ημερίδας κλειστού στίβου στη Θεσσαλονίκη. Ο πρωταθλητής των 100 μ. διένυσε τα 60 μ. σε 6.69 και βελτιώσει το 6.76, που είχε από πέρυσι.



 


Το παγκόσμιο ρεκόρ στα 60 μ. βελτίωσε το Κρίστιαν Κόλεμαν, που διένυσε την απόσταση σε 6.37 σε αγώνες στο Κλέμσον και άφησε στην ιστορία το 6.39 που πέτυχε δύο φορές στην καριέρα του ο Μόρις Γκριν (1998 και 2001).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου