Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

by

Article Preview


Το Σάββατο 27/1 διεξήχθη ημερίδα κλειστού στις Σέρρες αλλά και παράλληλα προπονητική ημερίδα σφαιροβολίας σε ανοιχτό στίβο.
-> Αποτελέσματα

Ο Οδυσσέας Μουζενίδης έστειλε την 6κιλη σφαίρα στα 20,69μ. επίδοση καλύτερη από το πανελλήνιο ρεκόρ που έχει στον ανοικτό με 20,67μ.
Πριν μια εβδομάδα είχε πετύχει στη Θεσσαλονίκη πανελλήνιο ρεκόρ στον κλειστό με 20,09μ.
Στο αγώνισμα των ανδρών ο ο Τάσος Λατιφλάρι έριξε 18,14. Στον κλειστό, η Ολυμπία Μπέκου-Φερρες έκανε 7.75 στα 60μ. ενώ η νεάνιδα Μιχαηλίδου 7.87 και η παγκορασίδα Εμμανουηλίδου 8.02.
Ο Μιχάλης Κιάφας έτρεξε τα 60μ. εμπόδια σε 8.10 και η Πασχαλίνα Παπαδοπούλου σε 8.81 – και οι δύο τους ...
by

Article Preview


Η Ρωσία ως Ομοσπονδία - εθνική ομάδα ακόμα παραμένει σε διαθεσιμότητα, όμως οι Ρώσοι αθλητές λαμβάνουν μέρος είτε σε εγχώριες διοργανώσεις είτε όσοι έχουν πάρει τη σχετική άδεια από την IAAF και σε διεθνείς (-> Authorised Neutral Athletes) και μάλιστα ορισμένοι δείχνουν έτοιμοι να πρωταγωνιστήσουν.
Ιδιαίτερα στο άλμα σε ύψος οι επιδόσεις τους είναι εντυπωσιακές και είναι και οι κορυφαίες φέτος ως τώρα Η Mariya Lasitskene (πρώην Kuchina) έχει ξεκινήσει δυναμικά τη χρονιά. Ήδη είχε υπερβεί τα 2μ. στο Μινσκ και τα 2,01μ. στη Μόσχα και τώρα σε αγώνες στο Volgograd έφτασε στα 2,04μ, κάνοντας ατομικό ρεκόρ.
Το ύψος αυτό σε κλειστό ως τώρα είχαν καταφέρει μόνο ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου