Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

by

Article Preview


Μεγάλη επιτυχία για την ελληνική αποστολή καθώς στον πολυαναμενόμενο τελικό του επί κοντώ η Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου έκαναν το 1-2, με φετινά ρεκόρ.
-> video

-> Όλα για το Ευρωπαικό πρωτάθλημα

Η Κατερίνα Στεφανίδη ήταν η νικήτρια στην προηγούμενη διοργάνωση ενώ η Νικόλ Κυριακοπούλου ήταν 3η το 2012 και υπήρχε φυσικά η προοπτική 2 μεταλλίων καθώς 5-6 ήταν λογικά οι διεκδικήτριες.

Το αγώνισμα ξεκίνησε στα 4,30μ. όπου δεν τα κατάφερε η νεαρή Ελένη Πόλακ, που σίγουρα η είσοδός στον τελικό ήταν μεγάλη επιτυχία για την ανερχόμενη αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη.

Η Κυριακοπούλου που μετά τη γέννηση της κόρης της πέρυσι γυμνάζεται με τον Ανδρέα Τσώνη, είχε κληρωθεί να αγωνίζεται πρώτη απ'όλες, και ξεκίνησε στα 4,45μ. επιτυχημένα, ενώ με τη δεύτερη πέρασε τα 4,55μ.
Στη συνέχεια πέρασε με την πρώτη τα 4,65μ., εκεί όπου ξεκίνησε, με επιτυχία, η Στεφανίδη -που ...
by

Article Preview


Πολύ πλούσιο -παραπάνω ίσως κι απ΄ότι θα έπρεπε- ήταν το πρόγραμμα το απόγευμα της Πέμπτης, όπου με μεγάλη επιτυχία για την Ελλάδα έγινε ο τελικός του επί κοντώ (δείτε->εδώ) αλλά υπήρχαν και πολλές ακόμα έντονες στιγμές σε ελληνικό και ευρωπαικό επίπεδο.
-> Ελ.συμμετοχές & αποτελέσματα

Στον μεθαυριανό τελικό των 400μ. πέρασε η Μαρία Μπελιμπασάκη, που τερμάτισε 2η στην πρώτη προκριματική σειρά, με τις 3 πρώτες πολύ κοντά μεταξύ τους.
Η Μπελιμπασάκη έκανε 51.23 και ήταν 2εκ. μετά την Βρετανίδα Nielsen που έκανε ατομικό, αλλά και 1εκ. μπροστά από την deWitte.
-> video
Ως καλύτερη 2η θα έχει και κεντρικό διάδρομο στον τελικό.
Ίδιο χρόνο έκανε η νικήτρια της τρίτης σειράς, Swiety, ενώ την ενδιάμεση κέρδισε με 51.35 η Baumgart. Για 4εκ. έμεινε εκτός η νικήτρια των δύο προηγούμενων διοργανώσεων Grenot.

Χαμηλά κυμάνθηκε ο προκριματικός στο ύψος ανδρών όπου ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου