Σάββατο 11 Αυγούστου 2018



by

Article Preview



Το 3ο χρυσό για την ελληνική αποστολή, ήρθε την Παρασκευή με την ...Παρασκευή Παπαχρήστου στο τριπλούν.
-> video

-> Όλα για το Ευρωπαικό πρωτάθλημα

Η Βούλα Παπαχρήστου ξεκίνησε με άκυρο άλμα, όμως στο δεύτερό της απογειώθηκε στα 14,60μ., επίδοση που καμιά άλλη στην Ευρώπη δεν είχε καλύτερη φέτος.

Η Γερμανίδα Kristin Gierisch είχε ξεκινήσει με ατομικό ρεκόρ 14,45μ. ενώ η Ana Peleteiro από την Ισπανία με 14,42μ. και έκανε και 14,44μ. στο τελευταίο της.

Η Παπαχρήστου είχε άκυρα τα επόμενά της άλματα εκτός του τελευταίου -όταν είχε ήδη εξασφαλίσει το χρυσό, το 2ο στο αγώνισμα 30 χρόνια μετά την Όλγα Βασδέκη.

Στις δηλώσεις της η αθλήτρια ...

by

Article Preview



Το απόγευμα της Παρασκευή ήταν βέβαια το απόγευμα της Παπαχρήστου με το χρυσό στο τριπλούν (δείτε->ΕΔΩ) αλλά είχε και πολλούς ακόμα ενδιαφέροντες τελικούς
-> Ελ.συμμετοχές & αποτελέσματα

Η ημέρα ξεκίνησε (στο Europ.mile) με την απονομή στο μήκος με τον Τεντόγλου και τελείωσε με την απονομή στο επί κοντώ γυναικών με Στεφανίδη-Κυριακοπούλου.

Αγωνιστικά, άρχισε με τα ημιτελικά των 110μ. με εμπόδια, όπου ο Κώστας Δουβαλίδης ήταν 5ος στη σειρά του και 14ος στην κατάταξη, με 13.56.
Ο Μίλαν Τραίκοβιτς (Κύπρος) βρήκε άσχημα το 2ο εμπόδια και έμεινε πίσω για να τερματίσει σε 13.57.
-> video
Στον τελικό μετά έγινε μεγάλη αναμέτρηση μεταξύ του Pascal Martinot-Lagarde και του Sergey Shubenkov, με τον Γάλλο να κερδίζει με εντυπωσιακό τερματισμό-πτώση τον "ανεξάρτητο" Ρώσο στο νήμα, στο φώτο-φινις με 2 χιλιοστά ...




by

Article Preview



Ακόμα δύο προκρίσεις ήρθαν το πρωί της Παρασκευής, φτάνοντας έτσι τις 12 παρουσίες σε τελικούς.
-> Ελ.συμμετοχές & αποτελέσματα

Σήμερα έλαβαν μέρος και οι τελευταίοι που ακόμα δεν είχαν αγωνιστεί στο στίβο, πέραν των 4χ100μ ενώ απομένει και ο ημιτελικός στα 110μ. εμπόδια και οι παρουσίες στον τελικό φτάνουν τις 12!

Στο επί κοντώ τα 5,61μ. ήταν αρκετά για την πρόκριση, καθώς τα πέρασαν 10 αθλητές, μεταξύ αυτών και ο Κώστας Φιλιππίδης, με την πρώτη του προσπάθεια.
Ο Κύπριος Νίκανδρος Στυλιανού πέρασε τα 5,36μ. Εκτός τελικού έμεινε ο Holzdeppe. Οι Lavillenie, Lisek- Wojciechowski και Duplantis δεν είχαν πρόβλημα.

Στο τριπλούν ο Δημήτρης Τσιάμης ήταν οριακά με 16,39μ. στη δεύτερή του προσπάθεια, αλλά στην ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου