Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

by

Article Preview


Συνέχεια προκρίσεων είχαμε το πρωί της Πέμπτης στο Βερολίνο
-> Ελ.συμμετοχές & αποτελέσματα

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με τον προκριματικό της δισκοβολίας γυναικών.
Η Κρίστυ Αναγνωστοπούλου έχασε την πρώτη προσπάθεια καθώς πέρασε ο χρόνος των 30", είχε χαμηλή τη δεύτερη, αλλά ικανοποιητική την τρίτη, με 56,52μ. που την έφερνε 5η στο γκρουπ της και να αγωνιά ως το τέλος του Β'.

Εκεί τελικά την ξεπέρασαν 7 ακόμη και έτσι η Αναγνωστοπούλου πέρασε με την τελευταία προκρινόμενη επίδοση για τον τελικό του Σαββάτου.
Η Sandra Perkovic έριξε 64,54μ. και φυσικά είναι το μεγάλο φαβορί για να κερδίσει, για 5η συνεχή φορά!

Στο μήκος, η Κύπρια Νεκταρία Παναγή κατάφερε στην τρίτη της προσπάθεια να φτάσει στα 6,62μ. που ήταν αρκετά για τον τελικό του ...
by

Article Preview


Την Τετάρτη όπου κυριάρχησε το χρυσό του Τεντόγλου (δείτε->ΕΔΩ) το πρόγραμμα είχε αρκετό ενδιαφέρον με πολλούς ημιτελικούς αλλά και τελικούς καθώς και το 10θλο να ολοκληρώνεται.
-> Ελ.συμμετοχές & αποτελέσματα

Στα ημιτελικά των 200μ. ο Λυκούργος Τσάκωνας και πάλι στον 8ο διάδρομο, έτρεξε σε 20.54 τερματίζοντας 6ος, ενώ η πρόκριση έκλεισε στα 20.54 με τον Gemili που ήταν ο 3ος στη σειρά με νικητή τον Hortelano σε 20.29. Στις άλλες σειρές επικράτησαν ο Ελβετο-Τζαμαικανός Wilson με 20.16 και ο Τουρκο-Αζέρος Guliyev με 20.33.

Στον τελικό της δισκοβολίας ο Κύπριος Απόστολος Παρέλλης ξεκίνησε βελτιώνοντας τη φετινή του επίδοση, με 63,62μ. που παρέμεινε και η καλύτερη στον αγώνα για να πάρει την 8η θέση τελικά.
Ο Λιθουανός Andrius Gudzius με 68,46μ πήρε τη νίκη ξεπερνώντας τον Σουηδό Daniel Stahl που μετά από ένα κακό ξεκίνημα είχε ρίξει 68,23μ. στην 4η του βολή. Στην 6η θέση έμεινε ο Γερμανός Robert Harting, στην τελευταία του χρονιά.

Το 10θλο ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου