Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

by

Article Preview


Η Κατερίνα Στεφανίδη ήταν η μεγάλη νικήτρια στο επί κοντώ στη Ζυρίχη και κατέκτησε για 3η συνεχή χρονιά το διαμάντι.
Όπως και πέρυσι, ο τελικός αναδείκνυε τον νικητή του Diamond League, ενώ και το 2016 είχε κερδίσει στη συνολική βαθμολογία, διαδεχόμενη αντίστοιχο επίτευγμα της Κυριακοπούλου το 2015, με την Ελλάδα από τότε να κυριαρχεί στο αγώνισμα.

Η Στεφανίδη ξεκίνησε τις προσπάθειές της στα 4,67μ., επιτυχώς. Εκεί δεν τα κατάφερε η Νικόλ Κυριακοπούλου που κατετάγη 6η με 4,57μ. τα οποία πέρασε με τη δεύτερη προσπάθεια όπως και τα 4,42μ.
Τα 4,67μ. πέρασαν ...
by

Article Preview


Ο πρώτος τελικός της 9ης σειράς Diamond League έγινε την Πέμπτη 30 Αυγούστου στη Ζυρίχη, στο κατάμεστο Στάδιο Letzigrund με τους 31 εντυπωσιακούς προβολείς.

Από ελληνικής πλευράς το ενδιαφέρον ήταν στο επί κοντώ όπου κέρδισε η Στεφανίδη (δείτε->ΕΔΩ) ενώ βέβαια πολλές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις κι επιδόσεις έγιναν στα 16 αγωνίσματα - τα άλλα μισά γίνονται στις Βρυξέλλες την Παρασκευή, ενώ ήδη έγινε η σφαιροβολία γυναικών στην πόλη, με νικήτρια την Gong.

Εκτός της Στεφανίδη, 3η σερί νίκη κατάφερε η Semenya στα 800μ. και ο C.Kipruto στα στηπλ που έχει 4 στο σύνολο, ενώ τις 5 έφτασε η Ibarguen στο τριπλούν.
-> Νικητές σειρών Diamond League

Ίσως η πιο ξεχωριστή νίκη ήταν του Conseslus Kipruto. Ο Κενυάτης ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου