Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

by

Article Preview


Με θεαματικό τρόπο έκλεισε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που ήταν από τα πιο ελπιδοφόρα και επιτυχημένα για την ελληνική αποστολή, με ίδιο αριθμό μεταλλίων με αυτό του 2002, αλλά με καλύτερη συνολική εικόνα.
Μετά το πρωινό πρόγραμμα και τις ελληνικές παρουσίες στο μαραθώνιο (δείτε->ΕΔΩ) μεγάλη προσπάθεια και καλές παρουσίες είχαμε από όλους τους Έλληνες που συμμετείχαν στο απογευματινό πρόγραμμα. (δείτε->ΕΔΩ)

Στον συνολικό πίνακα των μεταλλίων στην πρώτη θέση η Μεγάλη Βρετανία με 7 χρυσά και 18 στο σύνολο. Επτά χρυσά και για την Πολωνία που πήρε την 2η θέση με 12 στο σύνολο, μπροστά από τους διοργανωτές Γερμανούς που είχαν 6 και 19 αντίστοιχα. Στην 5η θέση φιγουράρει η Ελλάδα -μπροστά από παραδοσιακές ...
by

Article Preview



Άλλη μια μεγάλη επιτυχία για τα ελληνικά χρώματα και το γεγονός ότι ήταν απρόσμενη την κάνει ακόμα πιο γλυκιά.

Ο 36χρονος καρδιτσιώτης Δημήτρης Τσιάμης κατέκτησε το 6ο μετάλλιο της Ελλάδας στο Βερολίνο-πρώτο μεγάλο μετάλλιο για τον πολλάκις πανελληνιονίκη αθλητή του Δημήτρη Σιούντρη.
Ο πρωταθλητής μας -που έχει μεγάλο ατομικό και πανελλήνιο ρεκορ 17,55μ- μπήκε στον αγώνα δυνατά με 16,55μ στο 1ο άλμα και βρέθηκε στην δεύτερη θέση πίσω απο τον αθλητή του Αζερμπαϊτζάν Alexis Copello. Είχε άκυρο το 2ο και με 16,78μ στο 3ο, βρέθηκε στην τρίτη θέση αφού ο Nelson Εvora με 16,86μ είχε πάρει την πρωτοπορία.

Ο αθλητής της Πορτογαλίας -που μάλιστα στο παρελθόν είχε κάνει κοινή ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου