Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

Μίτινγκ υψηλών προδιαγραφών για το 2019 προανήγγειλε ο ΣΕΓΑΣ

Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, προανήγγειλε ένα μίτινγκ υψηλών προδιαγραφών με συμμετοχή κορυφαίων ονομάτων. Έρχονται αλλαγές από την IAAF και την EAA στη συμμετοχή αθλητών στις διεθνείς διοργανώσεις.

Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου χωρίς την επιδίωξη της νίκης και έντονες συγκινήσεις είναι αδύνατο να υπάρξει και γι΄ αυτό πασχίζουν οι εκατοντάδες αθλητές και αθλήτριες που συμμετέχουν. Μερικές φορές βέβαια, το ενδιαφέρον μπορεί να έχει στραφεί από ορισμένους σε μεγαλύτερους στόχους και να είναι ορατό, πως ειδικά εφέτος το μυαλό κάποιων βρίσκεται αποκλειστικά στο ευρωπαϊκό του επόμενου μήνα στο Βερολίνο.
Στην Πάτρα, κατά την πρώτη ημέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος, κάποιοι έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα αφού κατέκτησαν κάποιο μετάλλιο ή μια θέση στον τελικό του αγωνίσματός τους, άλλοι κάνουν μεγαλύτερα σχέδια για το ευρωπαϊκό, ενώ  και ο ΣΕΓΑΣ, η ελληνική ομοσπονδία στίβου κάνει τους δικούς της υπολογισμούς για τη συνέχεια του ελληνικού στίβου.
Και για να πάρουμε τα πράγματα αντίστροφα δηλαδή από την πλευρά της ομοσπονδίας, έχει σημασία η δήλωση του προέδρου της, Κώστα Παναγόπουλου για τις αλλαγές που έρχονται από την IAAF και την EAA στη συμμετοχή αθλητών στις διεθνείς διοργανώσεις.
"Από του χρόνου, θα έχουμε ένα μίτινγκ υψηλών προδιαγραφών στην Ελλάδα, ακολουθώντας τις νέες οδηγίες της IAAF για την αξιολόγηση των αθλητών και την ένταξή τους στην παγκόσμια κατάταξη  που θα δημιουργηθεί", είπε ο κ Παναγόπουλος, χωρίς να θελήσει να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το σχεδιασμό αυτό του ΣΕΓΑΣ.
Δηλαδή που και πότε θα κάνει ο ΣΕΓΑΣ το μίτινγκ και με τη συμπαράσταση τίνος. Είναι κάτι βέβαια που το προσεχές διάστημα θα ξεδιαλύνει.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου