Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Επιβεβαίωση Sportsfeed από τον ΣΕΓΑΣ

Το site της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας αναπαρήγαγε το ρεπορτάζ του Sportsfeed και ο ΣΕΓΑΣ το επιβεβαίωσε. Στο 4ο Athens Pole Vault, θα υπάρχει και γυναικείος αγώνας.
Πηγή: sportsfeed.gr
Στις 6 Απριλίου, είχαμε αναφέρει (διαβάστε εδώ) πως στον αγώνα επί κοντώ που θα διεξαχθεί στην πλατεία Συντάγματος θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη κόντρα Στεφανίδη-Κυριακοπούλου στον ανοιχτό (μετά τον αγώνα στο Πόρτλαντ για το παγκόσμιο κλειστού) με τη συμμετοχή και άλλων μεγάλων ονομάτων του αγωνίσματος. Σήμερο ο ΣΕΓΑΣ επιβεβαίωσε πλήρως το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Sportsfeed αναφέροντας: «Ο αγώνας που θα διεξαχθεί στο Σύνταγμα, γίνεται για τέταρτηη φορά στη χώρα μας αλλά φέτος υπάρχει η πρωτοτυπία της συμμετοχής και γυναικών. Ο ΣΕΓΑΣ επενδύοντας στην εξωστρέφεια και στην προσέγγιση του κλασικού αθλητισμού εκ του σύνεγγυς, φέρνει ένα από τα πιο γνωστά και αγαπητά αγωνίσματα κοντά στους φιλάθλους. Ολυμπιονίκες, Παγκόσμιοι Πρωταθλητές και Παγκόσμιοι ρέκορντμεν έχει προσφέρει στη χώρα μας το επί κοντώ. Αθλητές όπως ο παγκόσμιος πρωταθλητής Κώστας Φιλιππίδης, ο παγκόσμιος ρέκορντμαν Εμμανουήλ Καραλής με την συμμετοχή των Στεφανίδη, Κυριακοπούλου, ανεβάζουν τον πήχη πολύ ψηλά και μαζί με άλλα αστέρια του αγωνίσματος θα αγωνιστούν δίπλα στους φιλάθλους στο Σύνταγμα την Τρίτη 10 Μαΐου».
Ραντεβού λοιπόν στις 10 Μαΐου για να θαυμάσουμε τους παγκοσμίου επιπέδου Έλληνες και Ελληνίδες αθλήτριες στην πλατεία Συντάγματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου