Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

by

Article Preview


16/12/2006. Υλοποιείται και είναι στον αέρα μια ιδέα που ξεκίνησε λίγο καιρό πριν από άτομα του χώρου του κλασικού αθλητισμού.

Αρχικά ως ένα διαδικτυακό σημείο συνάντησης μεταξύ των αθλητών και των φιλάθλων στίβου όμως μέρα με τη μέρα εμπλουτιζόταν με νέες λειτουργίες και έφτασε σε σημείο να παρέχει θέματα, εγχώριες και διεθνείς ειδήσεις, αγωνιστικό ημερολόγιο, top λίστες και στατιστικά, φωτογραφίες από πολλούς ελληνικούς και διεθνείς αγώνες, blogs αθλητών και ανθρώπων του στίβου, αποτελέσματα και προκηρύξεις αγώνων καθώς και πάρα πολλά χρήσιμα στοιχεία.
Τα πάντα μπορείτε να βρείτε ιδιαίτερα ανεπτυγμένα και οργανωμένα.
ΟΛΟΣ Ο ΣΤΙΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ - ήταν και το 1ο motto του stivoz.gr.

Το 1ο post του site έγραφε τότε: «Σκοπός του stivoz.gr είναι ...
by

Article Preview


Το ομαδικό πνεύμα που χρειάζεται, η συμμετοχή σε κοινά camp και προπονήσεις και η δυνατότητα κάποιας διάκρισης που θα ήταν δύσκολη σε ατομικό επίπεδο ήταν τα κυρίαρχα σημεία στο σεμινάριο που ακολούθησε την 1η ημέρα του camp σκυταλοδρομιών στον Άγιο Κοσμά. Στοιχεία που επεσήμανε και ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κος Παναγόπουλος που έδωσε το παρών - και ξεκίνησε με μια ευχάριστη είδηση για την οικογένεια του στίβου: πριν λίγες ώρες είχε γεννήσει η Ομοσπ.προπονήτρια Ιωάννα Σιώμου.

Ο αρχιπροπονητής Γιάννης Κουτσιώρας επέμεινε στις κοινές προετοιμασίες και αγώνες των σκυταλοδρομιών όπου θα βασίζεται και η τελική σύνθεση των ομάδων. Αναφέρθηκε σε επόμενα camp και αρχικά το καθιερωμένο πλέον στα μέσα Απριλίου στον Αγιο Νικόλαο, καθώς και στη συγκρότηση ικανών ομάδων με 6-8 αθλητές ανά κατηγορία.

Θα υπάρξουν και ορισμένοι αγώνες ειδικά για τις 4χ100μ. όπου θα πάρουν μέρος οι ομάδες όλων των κατηγοριών (Α/Γ, Νέων, Ε/Ν, Π/Κ) και ...




by

Article Preview


Δέκα χρόνια stivoz.gr λοιπόν και πάντα στίβος! Απευθυνθήκαμε σε μια σειρά από νυν και τέως σπουδαίους αθλητές, προπονητές, επαγγελματίες και σημαντικά πρόσωπα του χώρου να μας πουν τι είναι ο στίβος (και το stivoz) γι' αυτούς!

Μια ζωη στιβος αλλα και 10 χρονια stivoZ.gr! Τι είναι για εσάς ο στίβος και τι το stivoz.gr;

Κώστας Παναγόπουλος
Ο πρόεδρος ΣΕΓΑΣ αλλα πρώτα απ’ όλα φίλαθλος του Κλασικού Αθλητισμού


Ο στίβος, είναι για μένα πολλά και ξεχωριστά πράγματα μαζί. Είναι θαυμασμός για αθλήτριες και αθλητές που προσπαθούν καθημερινά να ξεπεράσουν τα προσωπικά τους όρια. Είναι δέος όταν τα καταφέρνουν. Είναι στιγμές ξεχωριστές, συχνά μαγικές, που μόνο αυτό το άθλημα μπορεί να προσφέρει.
Ένα άθλημα τόσο συναρπαστικό, είναι περισσότερο από κρίσιμο να βρίσκεται σε συνεχή ...
by

Article Preview


Το Β' μέρος από όσα μας είπαν για το στίβο και το stivoz.gr, στα 10 χρόνια λειτουργίας του, μια σειρά από αναγνωρισμένους πρωτ-αθλητές και προπονητές!

Μια ζωη στιβος αλλα και 10 χρονια stivoZ.gr! Τι είναι για εσάς ο στίβος και τι το stivoz.gr

Αλέξανδρος Τερζιάν
Από τους κορυφαίους της γενιάς που ανέβασε το στίβο, πάντα στην υπηρεσία του


Ο στίβος για μένα ήταν και παραμένει ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου. Μέρος της καθημερινής μου ζωής: η προπόνηση, η μελέτη πάνω στα προπονητικά θέματα και φυσικά η πρωινή ενημέρωση για τα θέματα που αφορούν τον Στιβο .

Το stivoz. gr εδώ και σχεδόν 10 χρόνια έχει γίνει η πρωινή μου συνήθεια !

Κώστας Φιλιππίδης
Μια συνεχής διαφήμιση του ελληνικού στίβου στον κόσμο


Ο κλασικός αθλητισμός είναι ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου