Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

by

Article Preview

Για 3 ημέρες στο κλειστό προπονητήριο του Αγίου Κοσμά, συγκεντρώθηκαν οι περισσότεροι από τους καλύτερους σπριντερ των κατηγοριών για το 1ο camp σκυταλοδρομιών, το οποίο περιελάμβανε και ένα προπονητικό σεμινάριο (δείτε->εδώ)

Η έμπειρη Γωγώ Κοκλώνη, οι κορυφαίοι σπρίντερς -με βασικό αγώνισμα τα 200μ.- Μαρία Μπελιμπασάκη και Λυκούργος Τσάκωνας, οι πρωταθλητές των ψηλών εμποδίων Ελισάβετ Πεσιρίδου και Κώστας Δουβαλίδης καθώς και οι Κατερίνα Δαλάκα, Μαρία Γάτου, Ραφαέλα Σπανουδάκη, Παναγιώτα Βενιέρη, Κορίνα Πολίτη, Γρηγορία Κεραμιδά, οι Γιάννης Νυφαντόπουλος, Παναγιώτης Ανδρεάδης, Πάνος Τριβιζάς, ήταν μεταξύ αυτών που συμμετείχαν και "δέθηκαν" αρκετά μεταξύ τους δουλεύοντας συνολικά ως ομάδα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Παναγιώτης Ασλανίδης παρουσίασε το πρακτικό κομμάτι του καμπ, με τη βοήθεια και άλλων προπονητών (Καρούζος, Χατζηαναστασιάδης, Τζήκος, Μακρής, Βογιατζάκης κ.α.)
Απούσα, για ευχάριστο λόγο, η Ιωάννα Σιώμου, που γέννησε την Παρασκευή!
Το camp είχαν υπό την επίβλεψή τους οι επιτελικοί ομοσπονδιακοί (Κουτσιώρας, Μελέτογλου, Αποστολόπουλος).

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ...

 



by

Article Preview

Ήταν η 5η διοργάνωση του Run the Lake στη Λίμνη της Βουλιαγμένης. Με μια μεγάλη απουσία, ενός βασικού συντελεστή της διοργάνωσης, του Κερκ Λαζαρίδη.
Ο πρώην κατοχος του πανελληνίου ρεκόρ στον Μαραθώνιο νοσηλεύεται εδω και μισό χρόνο νοσηλεύεται στο ειδικό κέντρο αποκατάστασης ANIMUS στη Λάρισα σε σοβαρή κατάσταση μετά από αγώνα όπου υπέστη καρδιακό επεισόδιο και εγκεφαλικό. Όλα τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν για τη νοσηλεία του.
Ο Κυριάκος Λαζαρίδης έχει πολλές πανελλήνιες και βαλκανικες νίκες και συμμετοχές σε μεγάλους αγώνες, όπως το Πανευρωπαικό του 1982 στην Αθήνα. Έχει τρέξει με μεγάλη επιτυχία 40 Μαραθωνίους, τα 3/4 στο εξωτερικό, μεταξύ αυτών 3 φορές στη Βοστώνη ενώ είχε κερδίσει στη Νυρεμβέργη και οπως είχε πει, στη μνήμη του παππού του που είχε σκοτωθεί από τους Ναζί.
Επίσης ήταν 7ος στη μικρή απόσταση της διοργάνωσης ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου