Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Ευκαιρίες σε όλους στο βαλκανικό του κλειστού

Την απόφαση να στείλει πολυπληθή ομάδα στο βαλκανικό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Βελιγράδι, έχει πάρει ο ΣΕΓΑΣ, προκειμένου να δώσει μια τελευταία ευκαιρία σε όσους είναι κοντά στα όρια για το ευρωπαϊκό.
Για πρώτη φορά φέτος υπάρχει η συγκυρία του βαλκανικού πρωταθλήματος να διεξάγεται μια εβδομάδα πριν από ευρωπαϊκό στο ίδιο γυμναστήριο. Αύτο έχει τα καλά του, καθώς οι περισσότεροι θα κάνουν εκεί την πρόβα τζενεράλε ενόψει του σημαντικότερου αγώνα της Ευρώπης στο στίβο.
Από την άλλη όμως, η παρουσία των σίγουρων για το ευρωπαϊκό, ενδεχομένως να κόψει θέσεις από αυτούς που θα βρίσκονται στο κυνήγι των ορίων και παραδοσιακά χρησιμοποιούν το βαλκανικό πρωτάθλημα, ως τον αγώνα της τελευταίας ευκαιρίας.
Ο ΣΕΓΑΣ αποφάσισε να μην κόψει τις ευκαιρίες και όπως τόνισε και ο Εθνικός προπονητής, Γιάννης Κουτσιώρας, όλοι όσοι βρίσκονται κοντά στα όρια για το ευρωπαϊκό θα ταξιδέψουν στο Βελιγράδι για να τα διεκδικήσουν στο βαλκανικό. Σύμφωνα μάλιστα με τον Γιάννη Κουτσιώρα, η ομάδα τη διοργάνωση του βαλκανικού θα προκύψει από τα αποτελέσματα του πανελλήνιου πρωταθλήματος κατά το 90%.

sportsfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου