Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016


by

Article Preview


Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19/12/2016 στο Μέγαρο Μουσικής η εκδήλωση των 63ων Αθλητικών Βραβείων του ΠΣΑΤ, για τους Κορυφαίους του Ελληνικού Αθλητισμού το 2016, κατόπιν σχετικής ψηφοφορίας των Αθλητικών Συντακτών.

Ο κος Παυλόπουλος έκανε και την απονομή στην τελευταία βράβευση όπου ο Λευτέρης Πετρούνιας (ενόργανη γυμναστική) αναδείχθηκε όπως και πέρυσι ο κορυφαίος άνδρας, ενώ συνυποψήφιοι ήταν ο Σπύρος Γιαννιώτης (κολύμβηση αν.θαλ.) αλλά και ο Κώστας Φιλιππίδης.

Κορυφαία γυναίκα ήταν η Άννα Κορακάκη (σκοποβολή), με τις άλλες δύο τελικές υποψήφιες να είναι από τον στίβο, η Κατερίνα Στεφανίδη και η Βούλα Παπαχρήστου.

Η Κορακάκη βραβεύτηκε και από τους Συντάκτες Κύπρου (όπου αντίστοιχα καλύτεροι αθλητές αναδείχθηκαν δύο πρωταθλητές από το στίβο, ο Μίλαν Τραίκοβιτς και η Ραμόνα Παπαιωάννου) με ένα όμορφο επαθλο που απεικονίζει το αρχαίο καράβι της Κερύνειας. ...




by

Article Preview


Ενώ στην Αθήνα γινόταν η βράβευση των κορυφαίων από τον ΠΣΑΤ(δείτε->εδώ), αντίστοιχα στη Λευκωσία στο ξενοδοχείο Hilton Park γινόταν η βράβευση από την Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου.

Ο στίβος είχε την τιμητική του αφού τόσο στους άνδρες με τον Μίλαν Τραίκοβιτς όσο και στις γυναίκες με τη Ραμόνα Παπαιωάννου είχε τα πρωτεία.
Καλύτερη ομάδα ήταν ο ΑΠΟΕΛ.
Επίσης καλύτερος αθλητής ΑμεΑ αναδείχθηκε ο Αντώνης Αρέστη, ενώ στα ανερχόμενα τελέντα ήταν ο Γιώργος Κονιαράκης .

Βραβείο ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου