Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017


ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΑ 3.000Μ.

"Αντίο" με νίκη για τον Μο Φάρα

  Ο Μο Φάρα αγωνίστηκε για τελευταία φορά μπροστά στο αγγλικό κοινό και επικράτησε 3.000μ. με χρόνο 7:38.64. Καλύτερη επίδοση στον κόσμο από τον Μπαρσίμ (ύψος, 2,40μ.) και πήρε τον πήχη σπίτι του.

ΕΥΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ

Ξανά πρώτη η Στεφανίδη!

  Η Κατερίνα Στεφανίδη με 4,75μ. ήταν η νικήτρια και στο Diamond League του Μπέρμιγχαμ και πλησίασε κι άλλο στην κορυφή της κατάταξης του επί κοντώ.


ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ Ο ΤΖΑΜΑΪΚΑΝΟΣ

Στη Μύκονο ο Γιουσέιν Μπολτ

  Στιγμές χαλάρωσης για τον Γιουσέιν Μπολτ, ο οποίος μετά τη συμμετοχή του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου του Λονδίνου, βρίσκεται στη Μύκονο, όπου κάνει διακοπές. Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram.

ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ

Στεφανίδη: "Μπορώ να φτάσω πιο ψηλά"

  Η Κατερίνα Στεφανίδη μίλησε στη συνέντευξη Τύπου του Diamond League του Μπέρμιγχαμ (20/8) και δήλωσε έτοιμη για ακόμα υψηλότερες επιδόσεις στο επί κοντώ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ

Η Κατερίνα Στεφανίδη στο Μπέρμιγχαμ για ακόμα μια νίκη!

  Αύριο (20/8), η Κατερίνα Στεφανίδη θα αγωνιστεί στο Grand Prix του Μπέρμιγχαμ στη σειρά των Diamond League της IAAF. Αντίπαλές της όσες αντιμετώπισε και νίκησε στο Παγκόσμιο του Λονδίνου.


ΑΝΕΒΑΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΤΟΥ ΜΥ

Ο Μπολτ απάντησε στους δύσπιστους

  Ο Γιουσέιν Μπολτ αποφάσισε να απαντήσει σε όσους αμφέβαλλαν για το εάν είναι τραυματίας ανεβάζοντας για λίγα λεπτά μία φωτογραφία με την ακτινογραφία του αριστερού ποδιού του. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΟΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΤΖΑΜΑΪΚΑΝΟ ΤΟΥΣ

Η Μπέιρα-Μαρ δίνει 10 απίθανα κίνητρα στον Μπολτ

Η πορτογαλική Μπέιρα-Μαρ εξέφρασε ενδιαφέρον για να εντάξει στο δυναμικό της τον Γιουσέιν Μπολτ και προσέφερε στον Τζαμαϊκανό δέκα απίθανα κίνητρα μέσω ανάρτησης στο Facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου