Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

«Παγκόσμιο ρεκόρ και τέλος το τριπλούν, θα κάνω 400μ.»!

Ο Κριστιάν Τέιλορ ήταν ένας από τους έξι αθλητές των Αμερικανών στην κεντρική συνέντευξη πριν από το παγκόσμιο. Δίπλα σε πολύ μεγάλους σταρ, όπως η Άλισον Φίλιξ, κατάφερε να κλέψει την παράσταση δίνοντας τις ατάκες της ημέρας.
Λονδίνο Θανάσης Νικολάου nikolaou@sportsfeed.gr follow me @ThanNikolaou
Ο 2ος κορυφαίος αθλητής του τριπλούν όλων των εποχών ο οποίος υπολείπεται μόνο του Τζόνοθαν Έντουαρντς που έχει το παγκόσμιο ρεκόρ, είναι ίσως και ο μοναδικός που λατρεύει τα 400μ. (ο Μπολτ και ο Βαν Νίκερκ τα μισούν). «Θέλω να κάνω το παγκόσμιο ρεκόρ στο τριπλούν (18.29μ.) και μετά να αποσυρθώ από το αγώνισμα για να αφοσιωθώ στα 400μ. Αυτό είναι το όνειρο μου από παιδί και θέλω να το κάνω πραγματικότητα. Μέχρι να καταρρίψω όμως το παγκόσμιο ρεκόρ δεν μπορώ να τα σκέφτομαι» τόνισε και συμπλήρωσε: «Κάνω ότι μπορώ για να τα καταφέρω. Συναναστρέφομαι με αθλητές που έχουν στην κατοχή τους παγκόσμια ρεκόρ και προσπαθώ να μάθω από αυτούς. Έχω μιλήσει και με τον Τζόνοθαν Έντουρντς για να μου δώσει κάποιες οδηγίες και θα είναι υπέροχο μάλιστα να του πάρω το ρεκόρ μέσα στο… σπίτι του. Μάλιστα, είναι και τα γενέθλια του τώρα, οπότε θα του κάνω και ένα καλό δώρο» δήλωσε ο Τέιλορ προκαλώντας το γέλιο στην αίθουσα.
Ο Αμερικανός ρωτήθηκε να πει τη γνώμη του και για τους Ολυμπιακους του 2028 που πήρε το Λος Άντζελες και η απάντηση του δεν ήταν η αναμενόμενη. «Ο Κιμ Κόλινς μας έχει δώσει όλους ελπίδα να πιστεύουμε ότι μέχρι τα 40 μπορούμε να αγωνιζόμαστε…».

sportsfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου