Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

 
Ιδιαίτερα αποδοτική και ουσιαστική είναι η παρουσία της χώρας μας στην ιστορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κλειστού στίβο. Ο απολογισμός των 11 μεταλλίων δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητος, αντίθετα αποτελεί εξαιρετική παρακαταθήκη για το μελλον.



 


Για το Μπέρμιγχαμ θα ταξιδέψει την Τρίτη (27/2) η εθνική ομάδα στίβου, προκειμένου να πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού, που ξεκινάει την Πέμπτη (1/3).



 


Φωτογραφία: eurokinissi
Προς νέο ρεκόρ συμμετοχών οδεύει το μεγάλο δρομικό γεγονός της άνοιξης, ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας, που θα διεξαχθεί στο κέντρο της πρωτεύουσας στις 18 Μαρτίου με διοργανωτή τον ΣΕΓΑΣ και συνδιοργανωτές τον Δήμο Αθηναίων και την Περιφέρεια Αττικής.



 


Λίγα μόλις εικοσιτετράωρα από την έναρξη του φετινού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Μπέρμιγχαμ και η IAAF προχώρησε στην ανακοίνωση των δηλώσεων συμμετοχής.


 


Βαλίτσες για το Μπέρμιγχαμ ετοιμάζει πλέον ο Κώστας Φιλιππίδης, που σήμερα έκανε τον τελευταίο του αγώνα πριν το κορυφαίο γεγονός της σεζόν. 



 


Τον τελευταίο της αγώνα πριν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μπέρμιχγαμ πραγματοποίησε σήμερα η Κατερίνα Στεφανίδη στη Γλασκώβη. Η πρωταθλήτρια μας ολοκλήρωσε την παρουσία της στη διοργάνωση με καλύτερο άλμα στα 4,75 μ., ύψος που ξεπέρασε με την τρίτη προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου