Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

by

Article Preview


Το πρωτάθλημα της υπο διαθεσιμότητας Ρωσίας διεξήχθη στις 12-14 Φεβρουαρίου στη Μόσχα.
Πολλοί Ρώσοι αθλητές έχουν πάρει τη σχετική άδεια από αρμόδια επιτροπη της IAAF και για συμμετοχή σε μεγάλες διοργανώσεις, ως ανεξάρτητοι ("ΑΝΑ")
-> Authorized Neutral Athletes

Στο επί κοντώ η Anzhelika Sidorova ανέβηκε στα 4,87μ. κάνοντας ατομικό ρεκόρ κι έγινε η 6η αθλήτρια διαχρονικα, ενώ πέτυχε και τη 2η καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο (και βρίσκεται μεταξύ της S.Morris-4,90μ. και της Κατερίνας Στεφανίδη-4,83μ.) Krasnova και Mullina έμειναν στα 4,55μ. ενώ η κορασίδα Gataullina έκανε 4,45μ.
Στους άνδρες, τα 5,85μ. πέρασε ο Timur Morgunov που όμως δεν έγινε ...

 

 

 

 

Ο Lisek κορυφαίος στο Torun - Νίκη για Τραίκοβιτς 

by

Article Preview


Ο 5ος και προτελευταίος αγώνας της σειράς World indoor tour έγινε την Πέμπτη στο Torun της Πολωνίας, στο Copernicus Cup, με 2 ελληνικές συμμετοχές και μια -νικηφόρα- Κυπριακή.
-> Αγώνες Ελλήνων στο εξωτερικό

Στο επί κοντώ αγωνίστηκαν και οι 2 κορυφαίοι αθλητές μας, ο Κώστας Φιλιππίδης και ο Εμμανουήλ Καραλής, που αυτή τη φορά δεν έφτασαν πολύ ψηλά, κάνοντας 5,60μ. όμως δεν τα κατάφεραν στα 5,70μ., για να πάρουν την 3η και 5η θέση αντίστοιχα.

Ο Πολωνός Piotr Lisek ξεχώρισε στο αγώνισμα φτάνοντας στα 5,91μ και σημειώνοντας την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο, ενώ μετά προσπάθησε και στα 6,01μ. Ο Καναδός Barber πέρασε τα 5,70μ. και ήταν δεύτερος, ενδιάμεσa των ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου