Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

Kωνσταντινούπολη: Ρεκόρ η Δόση - 3 χρυσά η Ελλάδα και 1 η Κύπρος στο Βαλκανικό 

by

Article Preview


Το βαλκανικό πρωτάθλημα κλειστού στίβου έγινε το Σάββατο 17/2 στην Κωνσταντινούπολη, με την Παναγιώτα Δόση να σημειώνει πανελλήνιο ρεκόρ στο ύψος στις κατηγορίες κορασίδων και νεανίδων, ενώ η Ελλάδα είχε 3 χρυσά: Μπελιμπασάκη, Κυριακοπούλου, Μπανιώτης - και η Κύπρος 1 με τον Χατήρι.
-> Αποτελέσματα

Στους βαλκανικούς συμμετείχαν και οι 17 χώρες της Βαλκανικής Ένωσης που πλέον έγιναν 18 με την προσθήκη της ...Ουκρανίας.
Οι αγώνες ήταν σχεδόν στην εκπνοή της προθεσμίας για την επίτευξη ορίων για το παγκόσμιο (έως 19/2) όμως δεν ήρθε κάποιο νέο.
[Αύριο Κυριακή 18/2 διεξάγεται και διεθνές meeting στην Κωνσταντινούπολη]
Η 17χρονη Δόση πέρασε με την πρώτη ...
by

Article Preview


Σε ΗΠΑ, Μ.Βρετανία, Γερμανία, Γαλλία, και πολλές ακόμα χώρες διεξάγονται αυτό το Σ/Κ εθνικά πρωταθλήματα.
Πάντως το Σάββατο η επίδοση που ξεχώρισε προέρχεται από την Ελβετία, καθώς η Mujinga Kambundji έτρεξε στο Magglingen το 60αρι σε 7.03 (->video) και σημείωσε την καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο κι ανέβηκε στην 5η θέση της Ευρώπης διαχρονικά.
Στην Ολλανδία στο Apeldoorn η Dafne Schippers έτρεξε σε 7.09 - ενώ η Pinto στη Γερμανία σε 7.06.
Στην Albuquerque του Ν.Μεξικό στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ (->αποτελέσματα) ο πρώτος γύρος των 60μ. με τον Christian Coleman σε 6.46 και τον Baker σε 6.47 ανεβάζει τις προσδοκίες για τη συνέχεια. O Coleman έχει τρέξει το εντυπωσιακό 6.37 φέτος (ρεκόρ ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου