Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

by

Article Preview


Τη γενική προκήρυξη των πρωταθλημάτων και των διασυλλογικών αγώνων της νέας χρονιάς δημοσιοποίησε ο ΣΕΓΑΣ με τις διαφοροποιήσεις να είναι ελάχιστες.

Στα ίδια επίπεδα είναι τα όρια πρόκρισης και πριμοδότησης (με λίγες αλλαγές, κυρίως σε επι κοντώ Γ και αποστάσεις) όπως και οι όμιλοι των διασυλλογικών και πρωταθλημάτων (όπου ενώθηκαν Δωδεκάνησα-Κυκλάδες)

Η αξιολόγηση παραμένει ως είχε: 26% τα διασυλλογικά πρωταθλήματα και ως προς τα πανελλήνια: 14% Α/Γ, 10% Νέων Α/Γ, 15% Ε/Ν, 15% Π/Κ, 17% ΠΠ/ΠΚ, 3% ανωμάλου.

-> Κανονισμοί/διατάξεις

Να υπενθυμίσουμε ότι από 1/11/2017 έχουν γίνει ορισμένες αλλαγές ...
by

Article Preview


Με μια εβδομάδα να απομένει για το παγκόσμιο πρωτάθλημα και την προθεσμία για επίτευξη ορίων να χει τελειώσει, τα εθνικά πρωταθλήματα έχουν γίνει και τα meeting λιγοστεύουν στον κλειστό στίβο με κάποιους αθλητές να κάνουν τους τελευταίους τους αγώνες, ενώ το Σ/Κ υπάρχουν 2 σημαντικοί αγώνες με ελληνικές συμμετοχές.

Εντωμεταξύ ο Κώστας Μπανιώτης σε αγώνες στο Βελιγράδι ανέβασε 1 ακόμα εκατοστό τη φετινή του επίδοση, περνώντας τα 2,26μ. στο ύψος. Στη συνέχεια όμως δεν τα κατάφερε στα 2,30μ. και πλέον κοιτάει τον ανοικτό στίβο.
Η Ivana Spanovic με 6,93μ. στο μήκος σημείωσε την καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο.

Στο Athlone της Ιρλανδίας η Ναταλία Ευαγγελίδου ...
by

Article Preview


Οι 4 αθλητές (Δουβαλίδης, Φιλιππίδης, Καραλής, Τεντόγλου) και 4 αθλήτριες (Σπανουδάκη, Μπελιμπασάκη, Πεσιρίδου, Στεφανίδη) που είχαν τα σχετικά όρια και όπως αναμενόταν με πρόσκληση της IAAF η Παπαχρήστου, αποτελούν την ελληνική ομάδα που θα λάβει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Birmingham -όπου είχε γίνει και το 2003.

Η 17η (χωρίς του 1985 στο Παρίσι) επίσημη διοργάνωση ξεκινάει την 1η Μαρτίου με τα αγωνίσματα του ύψους και το 3αρι γυναικών και το κύριο πρόγραμμα είναι στις 2-4/3.
-> Πρόγραμμα/infos

Ώς γνωστόν τα κάθετα άλματα θα έχουν απευθείας τελικούς με 12αδες ενώ τα οριζόντια άλματα και η σφαιροβολία επίσης απευθείας τελικούς με 16αδες, όπου οι αθλητές θα κάνουν 3 προσπάθειες, η οκτάδα θα κάνει άλλες δύο και ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου