Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

by

Article Preview


Το πανελλήνιο πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο στο ΣΕΦ, με τις τελευταίες προσπάθειες στο επί κοντώ όπου ο Εμμανουήλ Καραλής πέτυχε με 5,78μ. παγκόσμιο ρεκόρ εφήβων καθώς και το όριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού!
-> Όλα για το πανελλήνιο πρωτάθλημα

Ο Καραλής ξεκίνησε επιτυχημένα στα 5,30μ. και συνέχισε έτσι στα 5,45μ. -που του εξασφάλιζαν και τη νίκη- τα 5,60μ. αλλά και τα 5,71μ. βελτιώνοντας τότε κατά 1εκ. το πανελλήνιο ρεκόρ εφήβων που είχε κάνει περυσι στο πανελληνιο πρωτάθλημα.

Τα καλύτερα όμως ήρθαν μετά - και ενώ η μετάδοση της ΕΡΤ2 είχε τελειώσει. Ο Καραλής έβαλε στα 5,78μ. που είναι το όριο για τον απευθείας τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος ...
by

Article Preview


Εκτός του επι κοντώ (δείτε->εδώ) καi των εμποδίων (δείτε->εδώ), αρκετές ήταν ακόμα οι καλές στιγμές τη Β΄ημέρα του πανελληνίου πρωταθλήματος στο ΣΕΦ, όπου ο Ολυμπιακός στους άνδρες και ο ΓΣ Κηφισιάς στις γυναικες αναδείχθηκαν πρώτοι σύλλογοι.
-> Όλα για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Στα πρωινά προκριματικά (που ήταν λίγα) η Μαρία Μπελιμπασάκη με φόρα από χθες, έτρεξε σε 23.89 ενώ η Ειρήνη Βασιλείου σε 24.46 και αναμενόταν με ενδιαφέρον η κούρσα το απόγευμα. Εκεί η Μπελιμπασάκη έκαν μια ακόμα σπουδαία εμφάνιση τερματίζοντας σε 23.02 και έγινε η 2η καλύτερη διαχρονικα μετά την Κατερίνα Κόφφα που είχε κάνει 22.71 στο meeting του ΣΕΦ το 1998. (Να αναφερθεί ότι το αγώνισμα δεν γίνεται από το 2006 στις κορυφαίες διοργανώσεις)
Η Βασιλείου ...
by

Article Preview


Η γιορτή του ΣΕΓΑΣ για τους κορυφαίους Ελληνες αθλητές του 2017 έγινε την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου στην αίθουσα "Μ.Μερκούρη" στο ΣΕΦ, όπου το Σ/Κ θα γίνει το πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου
-> Πρόγραμμα/πληροφορίες/συμμετοχές

Τιμήθηκαν οι αθλητρές που διακρίθηκαν σε διεθνές επίπεδο το 2017 (αρκετοί βέβαια από τους κορυφαίους αθλητές έλειπαν λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων -ή σπουδών- στο εξωτερικό) και πρώτοι απ' όλους οι:
Κατερίνα Στεφανίδη, Κώστας Φιλιππίδης, Βούλα Παπαχρήστου, Γιάννης Κυριαζής, Μίλτος Τεντόγλου, Οδυσσέας Μουζενίδης.

Επίσης οι διακριθέντες της ελληνικής ομάδας που κατάφερε την παραμονή στη Super League του Ευρωπαικού εθνικών ομάδων στο Lille - όπου 1η θέση είχαν πάρει η Μαρία Μπελιμπασάκη και ...
by

Article Preview


Η Ελλαδα θα εχει εκπροσώπηση τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες στα 60μ. εμπόδια καθώς ο Κώστας Δουβαλίδης με 7.69 και λιγα λεπτά μετά η Ελισάβετ Πεσιρίδου με 8.11 κατάφεραν το όριο. Εντωμεταξύ ο Μίλαν Τραίκοβιτς βελτίωσε το σπουδαίο παγκύπριο ρεκόρ που έχει κάνοντας 7.55.
-> Όλα για το πανελλήνιο πρωτάθλημα

Το αγώνισμα δεν είχε ικανή συμμετοχή για πρωινό προκριματικό κι έτσι τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες έγιναν από 2 τελικές σειρές.
Η παρουσία του Μίλαν Τραίκοβιτς έδινε προοπτική για μια ωραία και φυσικά γρήγορη κούρσα. Πράγματι ο Τραίκοβιτς που είχε 7.56 είδε τερματίζοντας το ηλεκτρονικό να γράφει τον ίδιο χρόνο ενώ λίγο μετά ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου