Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018


Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη πήρε θέση εκκίνησης 20χλμ. βάδην στον αγώνα της IAAF που έγινε στην πόλη Μοντερέι, όμως, δεν κατάφερε να περάσει την γραμμή τερματισμού.

 

 

 


Στην Πηγή Τρικάλων, σε μια γνώριμη για τους περισσότερους αθλητές πίστα, έγινε σήμερα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος με τη συμμετοχή πολλών σπουδαίων αθλητών μας.

 

 

 

 


Αγωνιστική δραστηριότητα είχαν οι αθλητές μας στην άλλη άκρη του Ατλαντικού με τα Πανεπιστήμια τους.

 

 

 


Στο Κλερμόν Φεράν θα γίνει αύριο (Κυριακή, 25/2)  το μίτινγκ επί κοντώ, που διοργανώνει ο κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στο αγώνισμα, Ρενό Λαβιλενί.

 

 

 


Πέντε αθλήτριες και τέσσερις αθλητές μας θα πάρουν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, το οποίο ξεκινάει την Πέμπτη (1/3) και ολοκληρώνεται την Κυριακή (4/3) στο Μπέρμιγχαμ. Ένα μείγμα παλιών και νέων, αλλά κυρίως αξιόλογων και ποιοτικών αθλητών και αθλητριών θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη διοργάνωση.

 

 

 


Μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται να παρουσιάσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος, που θα γίνει την Κυριακή (25/2) στο αθλητικό κέντρο "Σκαμνιές" στην Πηγή Τρικάλων.

 

 

 


Στη Γλασκώβη θα γίνει την Κυριακή (25/2) ο τελευταίος αγώνας της σειράς World Indoor Tour της IAAF, μία μόλις εβδομάδα από το κορυφαίο γεγονός του χειμώνα, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου