Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

by

Article Preview


Ο 2ος αγώνας της σειράς World Indoor Tour (μετά την πρεμιέρα το Σάββατο στην Καρλσρούη) έγινε την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου και πάλι σε γερμανικό έδαφος, στο Duesseldorf.

Στο επί κοντώ είχαμε διπλή ελληνική παρουσία. O Κώστας Φιλιππίδης μπορεί να δυσκολεύτηκε στα 5,45μ καθώς χρειάστηκε και τρίτη προσπάθεια, πέρασε όμως μετά εύκολα τα 5,60μ. κάτι που κατάφερε και ο Εμμανουήλ Καραλής με τη δεύτερη.
Ύστερα ο Φιλιππίδης πέρασε με τη δεύτερη τα 5,70μ. – όπου ο Καραλής δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει το ρεκόρ εφήβων που έχει. Μετά o Φιλιππίδης κατάφερε και τα 5,78μ. με τη δεύτερη, βελτιώνοντας τη φετινή του επίδοση. Το ύψος αυτό πέρασαν και ο Sam Kendricks χωρίς χαμένη προσπάθεια ως εκεί καθώς και ο Piotr Lisek. Ο πήχυς ανέβηκε στα 5,86μ. ...
by

Article Preview


Η Βρετανική Ομοσπονδία στίβου ανακοίνωσε τη διεξαγωγή ενός διήμερου αγώνα με επωνυμία «Athletics World Cup - Παγκόσμιο Κύπελλο στίβου» στις 14-15 Ιουλίου στο Λονδίνο, στο Ολυμπιακό Στάδιο (που θα ξαναγίνει από 1η Αυγούστου ποδοσφαιρικό για τη WestHam)

Θα περιλαμβάνονται τα αγωνίσματα δρόμων μέχρι και 1500μ, τα άλματα και οι ρίψεις, με έναν ανδρα και μια γυναίκα ανά αγώνισμα.

Στη διοργάνωση θα είναι πέρα από τη Μ.Βρετανία, οι ΗΠΑ, η Τζαμάικα, η Κίνα, η Ν.Αφρική, η Γερμανία, η Γαλλία, η Πολωνία, που είναι μάλλον και οι μεγαλύτερες δυνάμεις του στίβου αυτή τη στιγμή (καθώς δεν θα υπάρχουν μεγάλες αποστάσεις για Κένυα-Αιθιοπία, ενώ η Ρωσία παραμένει σε διαθεσιμότητα)

Η δομή ...

by

Article Preview


Ο "Ρωσικός Χειμώνας" ήταν από τις κορυφαίες συναντήσεις κλειστού στίβου, πλέον όμως που η Ρωσική Ομοσπονδία βρίσκεται υπό διαθεσιμότητα, έχει μόνο τοπικό χαρακτήρα.
Οι επιδόσεις αρκετών Ρώσων ήταν ιδιαίτερα υψηλές - και βέβαια ορισμένοι έχουν πλέον τη σχετική άδεια της IAAF να συμμετέχουν σε διεθνείς διοργανώσεις
-> Authorised Neutral Athletes

Η Anzhelika Sidorova πέρασε τα 4,86μ. στο επί κοντώ, κάνοντας ατομικό ρεκόρ, τη δεύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο μετά τα 4,90μ. της Morris ενώ έγινε και η 7η καλύτερη διαχρονικά στον κλειστό.
Στους άνδρες ο Timur Morgunov πέρασε τα 5,83μ., δεν έχει ακόμα πάντως ενταχθεί στους "ANA".
Ο Danil Lysenko κέρδισε το ύψος ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου