Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Πρεμιέρα στον κλειστό στίβο

Επίσημη έναρξη της αγωνιστικής περιόδου στον κλειστό στίβο, με την προπονητική ημερίδα πουτ θα διεξαχθεί στον Άγιο Κοσμά στις 8 Ιανουαρίου και αυτά τις κατηγορίας παμπαίδων, παγκορασίδων Β και μίνι.

Η ΕAΣ ΣΕΓΑΣ Πειραία και νοτιοδυτικής Αττικής προκηρύσσει προπονητικές ημερίδες κλειστού στίβου ΠΠ-ΠΚ Β’ και μίνι αργοριών και κοριτσιών, σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:
1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ – ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:
Η Προπονητική Ημερίδα θα διεξαχθεί το Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017 στο κλειστό προπονητήριο του ΣΕΓΑΣ στις εγκαταστάσεις του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά.
2. ΗΛΙΚΙΕΣ:
Στις Ημερίδες δικαίωμα συμμετοχής έχουν ΜΟΝΟ αθλητές-τριες:
• ΠΠ-ΠΚΒ: που έχουν γεννηθεί το 2004 και 2005.
• Μίνι αργοριών και κοριτσιών: που έχουν γεννηθεί το 2006, 2007 , 2008.


5. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
5.1 Στους Αγώνες δικαίωμα συμμετοχής έχουν ΜΟΝΟ αθλητές-αθλήτριες που ανήκουν οπωσδήποτε στη δύναμη των Σωματείων – Μελών του ΣΕΓΑΣ (όπως ορίζεται στην τελευταία Υπουργική απόφαση) και να τους έχει εκδοθεί δελτίο αθλητικής ιδιότητας.
5.2 Οι αθλητές –τριες της κατηγορίας των ΠΠΒ΄- ΠΚΒ΄ και μίνι μπορούν να αγωνιστούν ΜΟΝΟ σε ΕΝΑ (1) αγώνισμα.
6. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
Οι δηλώσεις συμμετοχής (συνημμένη φόρμα) πρέπει να σταλούν με email μέχρι την Τετάρτη 04 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 14:00 στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πειραιά και νοτιοδυτικής Αττικής στην ηλεκτρονική διεύθυνση segaspeiraia@gmail.com, προκειμένου να οριστικοποιηθεί και κοινοποιηθεί το ωρολόγιο πρόγραμμα της ημερίδας. Μετά την παρέλευση της προθεσμίας αυτής δε θα γίνεται δεκτή καμία δήλωση συμμετοχής.
Σημείωση: Σε περίπτωση προβλήματος μπορείτε εναλλακτικά να επικοινωνήσετε με τον τεχνικό σύμβουλο της επιτροπής ανάπτυξης Στέφανο Ματάκη, τηλ. 6946953858, mail smatakis@gmail.com
7. ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΛΗΣΗΣ:
Οι αθλητές-αθλήτριες θα προσέρχονται αυτοπροσώπως στην αίθουσα κλήσης, 60΄πριν από την ώρα διεξαγωγής κάθε αγωνίσματος, προκειμένου να οριστικοποιήσουν τη συμμετοχή τους, προσκομίζοντας ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ. ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ.
8. ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
Με τη φροντίδα και την ευθύνη των συλλόγων οι αθλητές –τριες πρέπει να έχουν εξετασθεί ιατρικώς πριν από τους αγώνες, όπως προβλέπει ο Νόμος 2725/99.
ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ.
Οι υπεύθυνοι της αίθουσας κλήσης θα καταχωρούν στα πινάκια ΜΟΝΟ τους αθλητές των οποίων το δελτίο θα είναι θεωρημένο σύμφωνα με το νόμο.
Το δελτίο υγείας ισχύει για ένα (1) έτος από τη θεώρησή του.
9. ΓΕΝΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ:
Ατομικά όργανα ρίψεων μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο με την προϋπόθεση ότι θα προσκομιστούν στην αίθουσα κλήσεως μία (1) ώρα πριν από την ώρα διεξαγωγής του αγωνίσματος για έλεγχο και στη συνέχεια να παραδοθούν στον έφορο του αγωνίσματος.
9.1 Κανονισμοί διεξαγωγής Ημερίδας
Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς στίβου της IAAF και του ΣΕΓΑΣ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΤΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΑΛΜΑΤΑ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ ΘΑ ΈΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ 3 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ.
9.2 Επίλυση τεχνικών θεμάτων
Ότι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη θα ρυθμίζεται από τον τεχνικό υπεύθυνο της ημερίδας σε συνεργασία με τον αλυτάρχη, σύμφωνα με τους κανονισμούς.
10. ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ:
Τεχνικοί υπεύθυνοι των ημερίδων ορίζονται ο τεχνικός υπεύθυνος της εγκατάστασης Δημήτρης Χαλβατζάρας και οι τεχνικοί σύμβουλοι του ΣΕΓΑΣ Χρύσανθος Καρούζος και Στέφανος Ματάκης, με καθήκοντα και αρμοδιότητες που αναφέρονται στο άρθρο 112 των κανονισμών στίβου ΣΕΓΑΣ, σε συνεργασία με τον αλυτάρχη και τον υπεύθυνο της υπηρεσίας του προσωπικού του ΣΕΓΑΣ.


sportsfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου