Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

by

Article Preview


Η Πρόεδρος της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Ελπίδα», Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, τίμησε τους Παραολυμπιονίκες του Ρίο 2016, τους «ήρωες της Βραζιλίας, οι οποίοι τίμησαν την Ελλάδα, εμπνεύοντας ένα ολόκληρο έθνος με τον αγώνα που έδωσαν» όπως χαρακτήρισε τους αθλητές που «αποτελούν παράδειγμα θέλησης, πείσματος και υπομονής, δεδομένου ότι καθημερινά πρέπει να ξεπερνούν πολλά προβλήματα μέχρι να φτάσουν στο στόχο τους».

Τιμήθηκε και ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, Γιώργος Φουντουλάκης που εξέφρασε την επιθυμία «οι Παραολυμπιονίκες μας να γίνουν πρεσβευτές της συλλόγου Ελπίδα» με στόχο να «διαδώσουμε την ενίσχυση της τράπεζας εθελοντών δοτών μυελού των οστών. Γιατί, ένας από εμάς, μπορεί να σώσει μια ζωή. Δεν είναι ...





by

Article Preview


Η Γιώτα Βλαχάκη, μετά από αρκετούς μήνες ταλαιπωρίας με κάταγμα κόπωσης στην ηβική περιοχή, που μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο επιδεινώθηκε κι άλλο, πλέον έχει πολύ βελτιωμένη εικόνα στη μαγνητική τομογραφία που δίνει το περιθώριο για να επιστρέψει προοδευτικά στις προπονήσεις.

Η Βλαχάκη κάνει μια νέα αρχή, καθώς πλέον θα προπονείται με τον Σταύρο Καρρέ, πρώην πρωταθλητή ημιαντοχής και προπονητή του Πανελληνίου ΓΣ, ο οποίος γυμνάζει μεταξύ άλλων τον πρωταθλητή του Μαραθωνίου Χριστόφορο Μερούση και την πρωταθλήτρια των στηπλ Μαρία Παρδαλου.

Η αθλήτρια του Ιλισσού γυμναζόταν έως τώρα με τον Γιώργο Ζώρζο (εκτός από κάποιους μήνες το 2015 που συνεργάστηκε με τον Παναγιώτη Χαραμή) και διευκρίνισε στο stivoz.gr :
«Δεν έφυγα για ...
by

Article Preview



Το Ρίο των Ολυμπιακών Αγώνων αλλά και των Φαβέλων σε μια φωτογραφία. Η άριστη εκτέλεση του προγράμματος του Πετρούνια, η νίκη και ο πανηγυρισμός του Bolt και πολλές επιλεγμένες φωτογραφικές στιγμές από το Rio2016, παρουσιάζει η Image Gallery στην έκθεση φωτογραφίας "Από το Ρίο με Αγάπη!...Βασίλης Κουτρουμάνος" με τον βραβευμένο φωτορεπόρτερ να εξηγεί για κάθεμια από τις φωτογραφίες (που επιλέχθηκαν από σχεδόν 40χιλιάδες) την ιστορία και άγνωστες πτυχές και στιγμές από το Ρίο!

Τα Εγκαίνια της έκθεσης έγιναν την Τέταρτη 21/12 με τον πρόεδρο της ΕΟΕ και πλήθος αθλητών, παραγόντων και φίλων να την τιμούν τότε και κατά την πρώτη ημέρα της, ενώ λήγει την Παρασκευή 23/12 (11πμ-8μμ). Η είσοδος στο νεοκλασσικό χώρο της Λεωφ.Αμαλίας 36, σε λιγότερο από 400μ. από το Σύνταγμα, είναι δωρεάν και αξίζει την επίσκεψη!

Το δελτίο Τύπου: ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου