Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

«Πραγματοποιήσαμε το μεγαλύτερο όνειρο»

Από την προπόνητρια στίβου Βάσω Παναγιωτοπούλου, λάβαμε και δημοσιεύουμε την ακόλουθη επιστολή, όπως κάνουμε από την πρώτη μέρα λειτουργίας του Sportsfeed, με όλες τις επιστολές των ανθρώπων του αθλητισμού.
«Θα ήθελα να σας ευχηθώ Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2017. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη σωστή και αντικειμενική σας πληροφόρηση στα σοβαρά θέματα του στίβου και γενικότερα του αθλητισμού,τα οποία μας απασχολούν στην καθημερινή μας ζωή.

Επίσης,θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες στην αθλήτριά μου, Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου, που από το 2012 μέχρι και σήμερα πραγματοποιήσαμε το μεγαλύτερο όνειρο κάθε αθλητή, τη συμμετοχή μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο της Βραζιλίας. Είναι μια εξαίρετη αθλήτρια που την χαρακτηρίζει το ήθος και το πείσμα,με άψογο χαρακτήρα. Με εμπιστεύθηκε και η συνεργασία μας αποδείχτηκε τόσο σωστή που οι επιτυχίες της έφτασαν και εκτός χώρας με συμμετοχές σε πανευρωπαϊκούς αγώνες κατέχοντας την 9η θέση.
Η καινούρια χρονιά είναι και αυτή μεγάλη με σημαντικά γεγονότα όπως το παγκόσμιο πρωτάθλημα και το κύπελλο Ευρώπης στίβου, στα οποία θέλω να πιστεύω πως θα συμμετάσχουμε.
Για το 2017, επιθυμώ να ευχαριστήσω και όλους τους αθλητές/τριες που προπονούνται μαζί μου, τους γονείς τους, καθώς και τους συλλόγους που συνεργάζομαι και με εμπιστεύονται. Στα χρόνια που είμαι στον χώρο του αθλητισμού 1969-2016, 47 ολόκληρα χρόνια, μου παρείχαν ό,τι καλύτερο σχετικά με την αθλητική μου ζωή και πορεία. Είμαι περήφανη που όλα αυτά τα χρόνια βρίσκομαι στον αθλητικό χώρο, και ειδικότερα στον τομέα της δισκοβολίας και των ρίψεων και θα ήθελα να επισημάνω ότι αν υπήρχαν σωστές εγκαταστάσεις οι ρίψεις στην Ελλάδα θα είχαν και άλλο αποτέλεσμα διεθνώς. Ήδη, από τους αρχαίους χρόνους υφίστατο το άθλημα των ρίψεων, το οποίο και απεικονίζεται σε εκθέματα σε όλο τον κόσμο αλλά και σε μουσεία της χώρας μας. Ο αθλητισμός είναι πολιτισμός και λειτουργεί ως μέσο προβολής μιας χώρας.
Εύχομαι ευτυχισμένο το έτος 2017 σε όλους τους ανθρώπους που με αγαπούν και πίστεψαν στην τόσο μεγάλη αγάπη μου για τον αθλητισμό και τις ρίψεις.
ΥΓ Οι ρίψεις είναι πείρα, τέχνη και τάξη, όπως λένε και οι Γερμανοί, που είναι χώρα με παγκόσμιες ρίψεις, και για να γίνει ένας προπονητής απαιτείται βιογραφική εμπειρία και αθλητική αγωνιστικότητα. Τα λόγια είναι περιττά…
Με αθλητική εκτίμηση,
Βασιλική Παναγιωτοπούλου»

sportsfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου