Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

by

Article Preview


Μετά από συνεδρίαση στις 23/11 και απόφαση στις 6/12 αλλά και κάποια τυπικά θέματα, η Ομοσπονδία γνωστοποίησε τις μετεγγραφές για αθλητές-τριες 9-12, 12-15, 15-18, άνω των 28 ετών, καθώς και τις περιπτώσεις σπουδών, διετής αποχή από αγώνες, και Κυπρίων και αλλοδαπών αθλητών.
-> Μεταγραφές 2016-2017

Ο Παναθηναικός έκανε δυναμικές κινήσεις ενώ ενισχύθηκαν κι άλλο Ελ.Βενιζέλος και ΑΟ Μυκόνου.

Η κορυφαία σπριντερ Μαρία Μπελιμπασάκη μετά από όλα τα χρόνια στον Σητειακό, πήρε μεταγραφή για τον Πανναξιακό, απ'οπου όμως η 7θλητρια Σοφία Υφαντίδου έφυγε για τον Τρίτωνα Θεσσαλονίκης.
Σημαντική απόφαση και για την πρωταθλήτρια των δρόμων αντοχής Ράνια Ρεμπούλη που από τους Νέους Λέρου, πήγε στον Κάμειρο2009.
Η Αναστασία Καρακατσάνη πήγε στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ο Πάνος Ανδρεάδης στον Πανιώνιο, ο Μάκης Στεργιούλης και η Γρηγορία Κεραμιδά στον Δρομέα Βάρης.

Η Αλέξι Πάππας από τον Ελ.Βενιζέλο ...
Διαβάστε περισσότερα
by

Article Preview


Στις 16-18/12 στον Άγιο Κοσμά γίνεται το 1ο camp της περιόδου και αφορά τις σκυταλοδρομίες, ενώ την Παρασκευή θα γίνει και σχετικό σεμινάριο στο ξενοδ.Oasis
Δείτε αναλυτικά : www.stivoz.com/content.php?5910-To-1o-camp-gia-skytalodromies

Ο ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσε επίσης τα προπονητικά camp που θα γίνουν στο 2017 τονίζοντας ότι "αποτελούν βασική προτεραιότητα της ΕΠΕΟ, καθώς μέσα από αυτά οι αθλητές όλων των ηλικιών επιτυγχάνουν την βελτίωση σε όλα τα επίπεδα μέσα από κοινή προπονητική κατεύθυνση και συνεργασία.
Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν οι πόλεις και τα στάδια, που θα φιλοξενήσουν τα προπονητικά καμπ του 2017" τα οποία είναι: ...
by

Article Preview


Σήμερα, η Nike αποκαλύπτει το Breaking2, ένα πρωτοποριακό και καινοτόμο έργο σχεδιασμένο για να ξεκλειδώσει τις ανθρώπινες δυνατότητες.

Όπως όλα τα παράτολμα όνειρα, το Breaking2 έχει έναν φιλόδοξο στόχο: ο μαραθώνιος σε λιγότερο από 2 ώρες.

Πολλοί θεωρούν ότι αυτό είναι αδύνατο. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να μειωθεί το παγκόσμιο ρεκόρ ανδρών (2:02:57) κατά 3%. Ωστόσο, αυτή ακριβώς η πρόκληση είναι το κίνητρο της Nike: αυτό που μοιάζει αδύνατο είναι μια ευκαιρία για να οραματιστεί το μέλλον του αθλητισμού.

Για να συμβάλει στην επίτευξη αυτού του άθλου, η Nike συνεργάζεται με μια ποικιλόμορφη ομάδα κορυφαίων στελεχών από διάφορους ...
by

Article Preview


Οι κορυφαίoi του Ελληνικού Αθλητισμού το 2016, κατόπιν ψηφοφορίας των Αθλητικών Συντακτών –Μελών του ΠΣΑΤ, θα βραβευτούν στην 63η Ετήσια Γιορτή του Συνδέσμου, που θα πραγματοποιηθεί όπως και πέρυσι στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα «Banquet»), τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου και ώρα 18.30.
Η εκδήλωση θα μεταδοθεί απευθείας τηλεοπτικά από τα κανάλια Novasports, ραδιοφωνικά από την ΕΡΑ ΣΠΟΡ και μέσω live streaming, ενώ θα παραστεί η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος.

Πέρυσι καλύτερη αθλήτρια ήταν η Νικόλ Κυριακοπούλου, φέτος ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου