Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

by

Article Preview


Οι αθλητές- άτομα που εμπνέουν τον κόσμο με κάτι παραπάνω από τις εξαιρετικές -και όχι απαραίτητα κορυφαίες όμως- επιδόσεις τους, είναι από τα ζητουμενα της IAAF για την ενίσχυση της εικόνας του στίβου στην κοινωνία και το να κρατηθούν κια αυξηθούν οι φίλαθλοι του Κλασικού Αθλητισμού και οι αθλούμενοί του.

Αν κοιτάξει κανείς λίγο πιο πέρα από το βάθρο των νικητών θα δει ανθρώπους των οποίων ο ρόλος ως πρέσβεις του αθλήματος του στίβου είναι εξίσου σημαντικός με εκείνον της ίδιας της νίκης. Αυτοί είναι οι SPIKES προσωπικότητες της χρονιάς 2016.

Μεταξύ τους και η Αλέξι Πάππας, με την οποία και ξεκινάμε την παρουσίασή τους που βασίζεται σε αυτή του SPIKES, που είναι ο ιστότοπος και ηλεκτρονικό περιοδικό κλασικού αθλητισμού που παρουσιάζει από ιδιαίτερη οπτική γωνία αθλητές και δρώμενα του στίβου και υποστηρίζει η IAAF.

Alexi Pappas - Επαγγελματίας δρομέας, συγγραφέας, ηθοποιός και παραγωγός ταινιών - αναγράφεται στο βιογραφικό σημείωμα στο Twitter της Αλεξίας Παππά, ένα πρόσωπο που ...
by

Article Preview


Ο αθλητισμός ενώνει και προσφέρει. Το Eleven (11) είναι μια ιστορία 11 παιδιών 11 ετών από 11 διαφορετικές χώρες που σχηματίζουν ποδοσφαιρική ομάδα και προετοιμάζονται για τον αγώνα της ζωής τους, ενάντια σε έναν πιο έμπειρο αντίπαλο, μια πολύ καλή ποδοσφαιρική ακαδημία.

Είναι ντοκιμαντέρ μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, μια εκστρατεία που στοχεύει να χρησιμοποιήσει τη δύναμη του ποδοσφαίρου για να σπάσει τα εμπόδια επικοινωνίας, να γιορτάσει την ποικιλομορφία και να δημιουργήσει κοινωνική συνοχή. Η παραγωγή είναι μια διεθνής συνεργασία μεταξύ των 11 χωρών, σε αυτές και η Ελλάδα, που κάθεμια έχει τον δικό της σκηνοθέτη και παραγωγό -κεντρικός είναι ο έλληνας Μιχάλης Μονεμβασιώτης, ενώ φιλανθρωπικές οργανώσεις υποστηρίζουν τα παιδιά στις συμμετέχουσες χώρες (Αυστραλία, Βραζιλία, Δανία, Ελλάδα, ΗΠΑ, Ιαπωνία, Ισπανία, Κατάρ, Μ.Βρετανία, Ν.Αφρική, Τρινινταντ)

Όλα τα κέρδη της θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη αυτών των φιλανθρωπικών οργανώσεων.
Για την Ελλάδα, θα υποστηριχθούν τα παιδικά χωριά SOS της Θράκης, ενώ η ΕΟΕ στηρίζει την εκστρατεία.

Η Κύπρος μάλιστα δημιούργησε video με την υποστήριξη του ΟΠΑΠ Κύπρου και τη συμμετοχή πολλών κορυφαίων αθλητών της, μεταξύ τους οι ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου