Παρασκευή 11 Μαΐου 2018


Την πρώτη θέση στο Περιφερειακό Κολεγιακό Πρωτάθλημα (SEC), το οποίο ξεκίνησε σήμερα στο Τενεσί κατέλαβε η Σταματία Σκαρβέλη στη σφυροβολία.

 

 

 


Πολλοί πρωταθλητές μας θα συμμετάσχουν το Σαββατοκύριακο στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Ανδρών- Γυναικών, που θα γίνει σε δέκα ομίλους σε όλη τη χώρα.

 

 


Δυο από τα σημαντικότερα Πανελλήνια Πρωταθλήματα ανοιχτού στίβου είναι προγραμματισμένα να γίνουν τον Ιούνιο.

 

 

 


O φετινός αγώνας Run Greece θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της Ηπείρου την Κυριακή 20 Μαΐου και οι εκπρόσωποι των διοργανωτών και των φορέων που στηρίζουν την διοργάνωση,

 

 

 


Ο τρίτος αγώνας της σειράς αγώνων δρόμων που καθιέρωσε ο ΣΕΓΑΣ, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Μαΐου στην Καστοριά όπου εκτός από τις αποστάσεις των 5 και 10 χλμ.

 

 

 


Οι περιφερειακοί Κολεγιακοί Αγώνες θα γίνουν το επόμενο τριήμερο στις ΗΠΑ με τη συμμετοχή και Ελλήνων αθλητών και αθλητριών.

 

 

 

 


Στο στάδιο που φέρει το όνομά του θα διεξαχθούν φέτος οι 6οι αγώνες "Ευάγγελος Δεπάστας" στη μνήμη του μεγάλου δρομέα και Βαλκανιονίκη.

 

 

 


Στο μίτινγκ του Μονζερόν στη Γαλλία θα γίνει η επόμενη αγωνιστική εμφάνιση της Χρυσούλας Αναγνωστοπούλου, την Κυριακή (13/5).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου