Παρασκευή 25 Μαΐου 2018


by

Article Preview


Πλούσια και υψηλού επιπέδου θα είναι η αγωνιστική δράση στην Ελλάδα το Σ/Κ

Στην Καλλιθέα γίνεται η συνάντηση αλμάτων με τη Σέρβα Spanovic να συγκεντρώνει τα βλέμματα.
-> Πρόγραμμα /infos

H πρωταθλήτρια Ευρώπης αλλά και κόσμου στον κλειστό φέτος, Ivana Spanovic, θα κάνει τον πρώτο της αγώνα για τον ανοικτό στίβο. Ο σπουδαίος Robert Emmiyan θα δώσει και πάλι το παρών, φέρνοντας αθλητές του.
Ο Αντώνης Μάστορας στο ύψος, η Λίλη Αλεξούλη στο μήκος, οι Πόλακ,Αδαμοπούλου,Ποστικα,καθώς και οι Χρυσανθόπουλος,Σαντας στο επί κοντώ είναι από τις ελληνικές συμμετοχές που ξεχωρίζουν.
Στα αγωνίσματα θα λάβουν μέρος 12αδες

Στη Βάρη θα γίνει διεθνές meeting με αγωνίσματα σπριντ - και 4χ100μ., τα "Δρόμεια" όπου είναι προσκεκλημένη και θα τιμηθεί η Βούλα Πατουλίδου.
-> Πρόγραμμα /infos

by

Article Preview


Πολλές θα είναι οι κυπριακές συμμετοχές στο Oordegem στο Βέλγιο στο International Flanders Athletics Meeting το Σάββατο 26 Μαΐου, αλλά και στην Aθήνα στα meeting σπριντ/σκυταλοδρομιών στη Βάρη και αλμάτων στην Καλλιθέα

Τα τελευταία χρόνια, το International Flanders Athletics Meeting έχει μετατραπεί σε ένα αγωνιστικό προορισμό για πολλούς Κύπριους αθλητές και πολλές Κύπριες αθλήτριες.

-> Συμμετοχές σε αγώνες εξωτερικού

Στη συγκεκριμένη διοργάνωση δίνεται η ευκαιρία σε όλους τους αθλητές και σε όλες τις αθλήτριες να αγωνιστούν, καθώς, πέρα από το κύριο πρόγραμμα του Meeting, πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της ημέρας πολλές και διαφορετικές σειρές ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, την ώρα που στο συγκεκριμένο Meeting συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες παγκόσμιου επιπέδου, ο ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσε πως ...
Διαβάστε περισσότερα Διαβάστε περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου