Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

by

Article Preview


Μετα το ξεκίνημα στη Doha, η σειρά Diamond League πάει στη Σαγκάη το Σάββατο 12 Μαίου
-> Πρόγραμμα - Συμμετοχές

Ο αγώνας πάντως δεν είναι και πάλι στο πρόγραμμα της ΕΡΤ και απ ότι φαίνεται δύσκολα θα αλλάξει κάτι και στη συνέχεια

Αυτή τη φορά γίνεται το επί κοντώ ανδρών. Ο Κώστας Φιλιππίδης δεν θα κάνει το ταξίδι για την Κίνα όπου θα είναι το δίδυμο Sam Kendricks - Renaud Lavillenie.

Το αγώνισμα που κλείνει το πρόγραμμα λίγο πριν τις 9μμ. τοπική ώρα (4μμ Ελλάδος) είναι τα 100μ. όπου ...
by

Article Preview


Αν και υπήρξε ανησυχία, τελικά το 6ο διεθνές meeting Athens street pole vault θα γίνει την Παρασκευή 22 Ιουνίου στις 7μμ στην πλατεία Συντάγματος. Φέτος θα είναι για πρώτη φορά μόνο για γυναίκες (είχαν κάνει και το 2016) και αναμένεται να είναι και οι 2 διακεκριμένες πρωταθλήτριές μας, η Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου που προ ημερών ξεκίνησαν στον 1ο αγώνα Diamond League, καθώς και αρκετές ακόμα σημαντικές παρουσίες απο Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό.

Ο Φιλιππίδης ξεκινά στις 18 Μαίου
Ο κορυφαίος Ελληνας άλτης στο επί κοντώ, ο Κώστας Φιλιππίδης, είναι πολύ καλά και ετοιμάζεται να ριχτεί στη δράση ώστε μέσα από τους αγώνες να φτάσει στο επίπεδο που του αναλογεί και να διεκδικήσει νέες διακρίσεις ...
by

Article Preview


Ο 2ος αγώνας του διασυλλογικού πρωταθλήματος Α/Γ γίνεται στους 7 απο τους 10 ομίλους της Επικράτειας το Σ/Κ στις 12 ή 13 Μαίου
Για τους 3 ομίλους των νησιών Αιγαίου, γίνονται σε διήμερο οι 2 αγωνιστικές -με αυτόν της Λέσβου να είναι στις 10-11/5.

-> Πρόγραμμα / όρια / infos

Τα αγωνίσματα είναι μοιρασμένα στις 2 αγωνιστικές ημέρες και μετέχουν αθλητές από 16 ετών και πάνω.
Η 1η αγωνιστική (->αποτελέσματα) διεξήχθη πριν 2 εβδομάδες -ενώ λόγω Run Greece είχε γίνει νωρίτερα της Κρήτης.

Οι αθλητές βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση όσο περνάει ο καιρός κι έτσι αναμένονται περισσότερες και καλύτερες ...
by

Article Preview


Είναι το μέλλον του ελληνικού κλασικού αθλητισμού.
Φραντζεσκάκης, Καρύδη, Γρανιτσιώτης και Κομιανος, Δόση, Μουζενίδης, Αδαμοπούλου, Μέρλος, Μαγκούλια, Κεσσίδη, Τζατζιμάκης, Τσουκαλά και πολλοί, πάρα πολλοί ακόμα έρχονται να μας τρελλάνουν!

Τα χαμόγελά τους μετά από κάθε νέο ατομικό ρεκόρ και οι μεγάλες επιτυχίες τους με σημαντικές επιδόσεις, μετάλλια και θέσεις σε τελικούς που σίγουρα θα έρθουν στην ώρα τους, δίνουν ένα γλυκό φως στο «γκρίζο» κάδρο της συννεφιάς που καλύπτει τον αθλητισμό και γενικότερα την κοινωνία μας αυτό το διάστημα.
Μάιο μήνα και ήδη οι πιο μικροί αθλητές μας με τις επιδόσεις ότι μεγαλώνουν γρήγορα κι ετοιμάζονται να γράψουν τη δική τους ιστορία.

Το φαινόμενο έχει ερμηνεία. Δεν είναι απλώς και μόνον μια… καλή φουρνιά με ταλέντο που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Είναι και η δουλειά που γίνεται. ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου