Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

by

Article Preview


Ο 1ος φετινός αγώνας γκραν πρι ήταν τα "Αλεξάνδρεια" που έγιναν την Τετάρτη 30 Μαίου στην Έδεσσα και ξεχώρισαν αθλητες της κατηγορίας Π/Κ
-> Αποτελέσματα

Η 16χρονη Ελίνα Τζένγκο (Κένταυρος Καλλικράτειας) έστειλε το ακόντιο των 500γρ. στα 55,48μ. κάνοντας ατομικό ρεκόρ.

Η επίδοσή της αθλήτρια του Γ.Μποτσκαριώβ είναι -όπως και προηγούμενές της- καλύτερη από το πανελλήνιο ρεκόρ - που έκανε πέρυσι με 53,38μ. η Γρηγοριάδου -με το 500γραμ. ακόντιο που ισχύει από το 2012 για τις μικρές κατηγορίες.

Η Τζένγκο περιμένει την ολοκλήρωση της ελληνοποίησης της, και κυρίως για να συμμετέχει με την Εθνική Ελλάδος (στη Γυμνασιάδα είχε δικαίωμα ως μαθήτρια)

Στο μήκος ο -επίσης 16 ετών- Γκαλήπ Φαίκογλου (Πυγμή Ευόσμου) έφτασε στα 7,21μ. ...
by

Article Preview


Στον αγώνα του Κυπέλλου Bydgoszcz - 18ο Ευρωπαικό φεστιβάλ - αγωνίστηκε την Τρίτη 29 Μαίου ο έφηβος Νίκος Σάκης στα 3000μ. στηπλ.

Ο 19χρονος αθλητής του Μιχάλη Αναγνώστου κάνοντας μια ισορροπημένη κούρσα τερμάτισε 7ος σε 9.02.44 και έκανε το όριο (των 9.04) για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Ε/Ν, για να γίνει ο 12ος της κατηγορίας που το καταφέρνει (->όρια/επιτεύξεις)
Η επίδοση είναι και ατομικό ρεκόρ σε ένα αγώνισμα που για πολλά χρόνια χωλαίνει σε εθνικό επίπεδο.

"Αυτό που θέλαμε (εγώ και ο προπονητής μου) σε πρώτο μέρος ήταν το όριο και είμαστε πολύ χαρούμενοι που το καταφέραμε. Στόχος είναι οι καλές εμφανίσεις στις διοργανώσεις που ακολουθούν" μας είπε στο stivoz.gr και συμπλήρωσε: ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου