Πέμπτη 31 Μαΐου 2018


Η Protergia, ο Τομέας Ηλεκτρικής Ενέργειας της MYTILINEOS, είναι ο Νέος Επίσημος Χορηγός του ΣΕΓΑΣ, των Εθνικών Ομάδων Στίβου και των αθλητικών διοργανώσεων του ΣΕΓΑΣ, που περιλαμβάνουν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα στίβου, τη σειρά των αγώνων του Run Greece, τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας και τον Μαραθώνιο Αθήνας.



 


Το ρυθμό του αρχίζει και βρίσκει ο Κώστας Φιλιππίδης, που αγωνίστηκε σήμερα στο Diamond League της Ρώμης και κατάφερε να ξεπεράσει τις φετινές του επιδόσεις.



 


Με 13 αθλητές και αθλήτριες θα συμμετάσχει η χώρα μας στους Μεσογειακούς Αγώνες Κ23, που θα γίνουν 9-10 Ιουνίου στην πόλη Σασουόλο της Ιταλίας.


 


Δύο μόλις εικοσιτετράωρα έχουν απομείνει για τα 70α Βενιζέλια,τα οποία θα γίνουν στο στάδιο «Έλενα Βενιζέλου» στα Χανιά.


 


Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ18 θα γίνει στις 9 Ιουνίου στην Κωνσταντινούπολη με τη συμμετοχή 14 αγοριών και 15 κοριτσιών από τη χώρα μας.


 


Στην Ισπανία βρίσκεται ήδη ο Κώστας Μπανιώτης, προκειμένου να πάρει μέρος στο μίτινγκ, που θα γίνει στην πόλη Αντουχάρ με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών και αθλητών από όλο τον πλανήτη, την Παρασκευή (1/6).


 


Στο Καυτανζόγλειο στάδιο θα γίνουν το Σάββατο (2/6) οι 9οι Αγώνες "Νίκος Ζαχαριάδης", στη μνήμη του σπουδαίου προπονητή, από τα χέρια του οποίου πέρασαν κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες.


 


Το Σάββατο 2 Ιουνίου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αιγίου θα διεξαχθούν αγώνες στίβου με την επωνυμία «Αιγιάλεια 2018».

 

 

 


Στην Έδεσσα φιλοξενήθηκαν σήμερα τα "Αλεξάνδρεια", ο πρώτος αγώνας της σειράς Γκραν Πρι, που και φέτος θα αποτελέσει αγωνιστική προτεραιότητα πολλών αθλητών και αθλητριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου