Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ        Θεσσαλονίκη 6/10/2018
       ΣΤΙΒΟΥ Β. ΕΛΛΑΔΑΣ

_______________________

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά όλους τους Συναδέλφουςίισσες που τίμησαν με την παρουσία τους το Βιωματικό Σεμινάριο Δρόμων-Αλμάτων που πραγματοποιήθηκε στις 6 Οκτωβρίου 2018 στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Ευχαριστούμε την Επιτροπή Επιμόρφωσης του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και ιδιαίτερα τον Πρόεδρό της και μέλος του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. κ. Σπύρο Κέλλη και τους εισηγητές κ.κ. Σαρασλανίδη Πλούταρχο και Βαρυτιμίδη Θεοχάρη.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης τιμήθηκαν οι Συνάδελφοι που είχαν εξαιρετική προσφορά στα αθλήματα των εμποδίων και συγκεκριμένα: κ. Σαρακίνος Ιωάννης (την βράβευση πραγματοποίησε ο π. προπονητής κ. Κέλλης Σπύρος), ο κ. Ζαγόρας Γρηγόριος (την βράβευση πραγματοποίησε ο π. προπονητής κ. Σαρασλανίδης Πλούταρχος), ο κ. Βαρυτιμίδης Θεοχάρης (την βράβευση πραγματοποίησε ο Υπεύθυνος Κέντρου Υψηλού Αθλητισμού Θεσσαλονίκης κ. Χρυσοστομίδης Χρήστος), ο κ. Μάμαλης Στέφανος (την βράβευση πραγματοποίησε ο Αντιπρόεδρος του Σ.Π.Σ.Β.Ε. κ. Συρόπουλος Βασίλειος) και ο Παρασκευόπουλος Αναστάσιος (την βράβευση πραγματοποίησε ο κ. Μελέτογλου Χρήστος, Εθνικός Προπονητής Ε-Ν).
Τέλος ευχαριστούμε θερμά του ''μικρούς'' και ''μεγάλους'' αθλητές-τριές για την πολύτιμη συμβολή τους στην υλοποίηση του Bιωματικού σεμιναρίου.

Ενημερώνουμε επίσης τους Συναδέλφους-ίσσες ότι θα ακολουθήσουν άλλα 2 Βιωματικά Σεμινάρια και συγκεκριμένα:

-στα Γιαννιτσά για Σφαίρα-Ακόντιο και

 στα Γιάννενα για Μήκος-Ύψος.
                                                                                                           Το Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου