Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018


Αριθ.Πρωτ. -525-       ΘΕΣ/ΝΙΚΗ : 13/10/2018

ΠΡΟΣ
Σωματεία ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Όμορες ΕΑΣ

Κύριε Πρόεδρε,
            Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ καλεί τους Τεχνικούς, των Σωματείων, για συζήτηση, παρουσία  του Προέδρου της Επιτροπής Επιμόρφωσης του ΣΕΓΑΣ κ. Σπύρου Κέλλη, του Εθνικού Προπονητή κ. Γιάννη Κουτσιώρα και των Τεχνικών της ΕΠΑΣ, την Δευτέρα 15/10/2018 και ώρα 19.30΄ στην αίθουσα τύπου του Καυτανζογλείου Εθνικού Σταδίου με θέμα : «Πρόταση τροποποίησης του αγωνιστικού συστήματος στις κατηγορίες Κ14 (ΠΠ-ΠΚ Β΄) και Κ16 (ΠΠ-ΠΚ Α΄) καθώς και οι προπονητικές κατευθύνσεις και αγωνιστικές δραστηριότητες στην κατηγορία Κ12 (6-11).

Η ομοσπονδία θα προχωρήσει σε μια σειρά από

 σημαντικές αλλαγές στις παραπάνω κατηγορίες με στόχο τη συστηματική και μεθοδευμένη εκπαίδευση των μικρών αθλητών, που προορίζονται για τα αγωνιστικά τμήματα και την αλλαγή στα αγωνιστικά προγράμματα των ηλικιών 12-15 ετών, προκειμένου να αποφευχθεί η πρόωρη και υπερβολική επιβάρυνση των μικρών αθλητών και αθλητριών.
Η συνάντηση, θα αποτελέσει δημόσια διαβούλευση  και  οι προπονητές του Στίβου, θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν την πρόταση κι έπειτα να τοποθετηθούν.
 Η παρουσία σας είναι απαραίτητη, αφού οι απόψεις σας θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμες και θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις τελικές αποφάσεις  που θα παρθούν και θα αφορούν το μέλλον του χώρου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου